Advent a weinvierteli pincesoron

Háborítatlan nyugodtság: Népszokások a pincesorokon

Meghitt pillanatok és a csendes készülődés időszaka. Hihetetlennek hangzik? Pedig nagyon egyszerű. A pincesorok adventi vásárain eredeti, hamisítatlan és hosszú hagyományokra visszatekintő népszokásokat élhetnek át a látogatók.

A weinvierteli advent nemcsak az ünnepi fényben úszó pincesorokon, hanem történelmi helyszíneken is szebbé teszi a karácsonyi készülődést. Hagyományok és népszokások kelnek itt életre az év legcsendesebb időszakában.    

A weinvierteli advent kulináris kínálatából nem hiányozhatnak a helyi specialitások, mint a Zwetschkenkrampus, vagyis a szilvából készült krampusz, az Engelslocke vagy a weinvierteli karácsonyi fánk. A levegőben pedig füstülők illata terjeng. A népművészet, az adventi koszorúkötés, a Szent Borbála napi szokások mind hozzájárulnak a bensőséges hangulathoz. Akárcsak régen, letűnt idők adventi vásárain. Így adventkor a Weinviertelben sétálva könnyen úrrá lesz rajtunk az ünnepi hangulat.

Advent meghitt időszaka a Weinviertelben: Adventi ajánlatainknak köszönhetően Ön is átélheti a különleges karácsonyi hangulatot és a pártalan adventi környezetet a régió pincesorain. A Weinviertel mottója után szabadon: bűbájos nyugodtsággal! 

EUR 149,- /főtől, mely a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • 2 éjszaka reggelivel kétágyas szobában

  • 4-fogásos menü borkínálattal

  • Weinvierteli karácsonyi fánk a szobában

  • Látogatás a Weinviertel adventi vásárain

Tovább az ajánlatokhoz Weinvierteli pincesorokon rendezett adventi vásárok áttekintése