Ahol soha nem unatkozol: Rosis Erlebnishof élményporta

Rosi portáját nem véletlenül hívják élményportának: kiválóan lehet ott lovagolni, finomakat sütni, éjjel-nappal kirándulni, vagy önfeledten ugrándozni a szénában.

A Waldviertel közepén, 580 méteres tengerszint feletti magasságban található a barátságos porta, ahol mindig történik valami. Az élményportán élnek Rosi és az állatai, akik készséggel mutatják meg a vendégeknek, milyen izgalmas kalandokat kínál a porta és környéke!

1 porta - 1000 élmény
Ha a Waldviertelben beköszönt a tél, kedvet kapunk bebarangolni a havas erdőket a félig befagyott Lainsitz partján, miközben számos kalandban van részünk. Mégpedig nemcsak nappal, hanem éjszaka is – ám ekkor csak Rosi kíséretében, aki úgy ismeri a környéket, mint a tenyerét. Az élményporta név is arra utal, hogy Rosi mellett sosem unatkozik az ember. Szívesen süt veled édes kekszet vagy kovászos kenyeret, együtt főzhettek igazi waldvierteli krumpligombócot, de azt is megmutatja, hogyan kell zoknit kötni vagy kosarat fonni.

Rosi és kedvencei
Az élményporta nemcsak Rosi otthona, hanem egy egész állatseregleté is, akik mindig örülnek a látogatóknak. Van itt tehén és borjú, aranyos pónilovak, röfögő disznók, totyogó kacsák – és mind örül a simogatásnak, a finom takarmánynak. Különösen élvezetes pónilovaglás keretében felfedezni a környéket– vagy felpattansz egy hegyi gokartra, és azzal száguldozol az udvaron. De van egy nagyszerű ötletünk arra is, hogyan melegedhetsz fel: önfeledt ugrálásra hívogat a szénapadlás. Kellemesen puha, fantasztikus az illata és őrült jó szórakozás!

További információk és ajánlatkérés Online-foglalás