„Állati” kalandok a St. Annahof portán

Télen a karácsony és kaland illata lengi be a St. Annahof portát. Míg sül a vaníliás kifli, addig te a szánkópályán kamatoztathatod ügyességedet!

A behavazott Waldviertelben található St. Annahof portán mindig történik valami. Süthetsz finom vaníliás kifliket, megsétáltathatod a lovakat, kutyaszánnal fedezheted fel a sűrű erdőket és a csodálatos panorámát.

Ahol sétáltatják a lovakat – és kutyák húzzák a szánt
Tótágast áll a világ a St. Annahof tanyán: sétálni viszik a lovakat, a szánt meg kutyák húzzák az idilli szépségű tájban. De nem is akármilyen kutyák, hanem igazi waldvierteli huskyk, akik már alig várják, hogy téli kalandra induljanak veled. Ezután vaníliáskifli-sütés közben melegedhetsz fel odabent, majd elkezdődhet a karácsonyi ajándékkészítés. Hiszen mindig a saját készítésű koszorúk és szalmacsillagok a legszebbek!

A Waldviertel a téli kalandok hazája  
A Waldviertel szánkózásra tökéletesen alkalmas dombokkal büszkélkedhet: nem túl meredekek és nem is túl laposak. Az adrenalint kedvelő gyerekeknek ajánljuk a sáncépítést. De még több sportos kaland vár a sífutópályán és az elvarázsolt erdőkben tett hóbakancsos gyalogtúrákon, míg késő délután úgy csillog a szemed az örömtől, mint az adventi vásárok ragyogó fényei. A St. Annahof gazdái még egy kevesek előtt ismert titkot is elárultak: Rosenau, Weitra és Rappottenstein kastélyaiban olykor még magával a Kisjézussal is találkozhatsz. Tehát tartsd jól nyitva a szemed a kalandszünidőben!

További információk és ajánlatkérés