Állati kalandok Alsó-Ausztriában

Alsó-Ausztria nem csupán a hegyek, de az állatok tartománya is. Miért másért is kelnének az emberek útra szamárral, lámákkal és alpakákkal a téli tájban?

Túrázzunk lámákkal és alpakákkal, lovagoljunk egyet a tágas vidéken, kalandozzunk vicces szamarakkal vagy simogassunk mosómedvéket: Alsó-Ausztria állatai örülnek a vendégeknek – főleg azoknak, akiknek kockacukor van a zsebükben.

Egzotikus kíséret az Ötscheren és a Hohe Wandon
A feledhetetlen túrához feledhetetlen kísérő kell. Tippünk: kiránduljunk az Ötscheren és a Hohe Wandon lámákkal és alpakákkal. A kedves és vidám állatok társaságában nem csupán egyedülálló fényképeket készíthet, de mivel teljesen szelídek, igazi élménnyé varázsolják a kirándulást!

Galopp a porhóban:
Annabergen és a Wachauban

Lóra föl és lovagoljon egyet a csodás hegyi vidéken, vagy vegyenek részt kettesben egy romantikus lovasszánas kiránduláson: a Schaglhofnál Annabergen egész évben lehetőség nyílik lovaglásra a festői tájban. Vidám és csökönyös élémény várja Önt a Wachauban: vicces szamaras kalandok várják itt a bátor kirándulókat.

Legyen állatgondozó egy napra:
Natúrpark Buchenberg

Simogatott már mosómedvét? Lovagolt már pónin meredek ösvényeken, hogy a természettel összhangban ismerje meg a tájat? A Buchenberg Natúrparkban ezt egész télen megteheti. Természetesen fényképet is kap a mosómedvéről, meg is etetheti, illetve piknikezni mehet a szamárral!