Echtdeckungsrouten, © Waldviertel/www.ishootpeople.at

Alsó-Ausztriai Tartományi Kiállítás 2017

„Minden joggal“

A 2017-es Alsó-Ausztriai Tartományi Kiállítást felejthetetlen eseménnyé teszi a kiállítás központi helyszíne, a Pöggstall-i kastély, valamint a tágabb helyszín, a Waldviertel régió déli tájegysége.

A 2017. április 1. és november 12. között a Pöggstall-i kastélyban látogatható, „Minden joggal“  címet viselő Alsó-Ausztriai Tartományi Kiállítás arra invitálja az érdeklődőket, hogy tudjanak meg minél többet a „jog“ témaköréből, tegyék fel kérdéseiket társadalmunk játékszabályaira vonatkozóan, illetve fedezzék fel a Waldviertel déli részének hamisítatlan, kevesek által ismert világát.

A déli Waldviertel változatos tájaival és kulináris különlegességeivel, mint a mák vagy a sárgaszilva, a legmegfelelőbb hely akár egy-, akár többnapos kirándulásokhoz. A Waldviertel-állomásokon  élményekben gazdag célpontok, bámulatos természeti szépségek várják a látogatót. A két túrakörutat  bejárva úgyszintén különlegesen szép kilátóhelyekkel találkozhat útközben. Győződjön meg Ön is a kiállítást rendező régió partnerszolgáltatóinál arról, hogy nálunk mindenütt a legjobb helyen jár! Élvezze a Waldviertelben töltött időt!

Tartományi Kiállítás kiadvány