Asterix és Obelix nyomában járva: Gallia a Waldviertelben

Gallia átköltözött a Waldviertelbe. Mégpedig óriási halastavak mellé, ahol számos kaland vár rád vízen és szárazföldön.

A Waldviertel kellős közepén létrehozott kis gall faluban kalandok egész sora vár rád. Halászattól a hógolyózáson át a játékos hajtóvadászatig megtalálsz mindent, ami szórakoztató! Asterix és Obelix biztosan szívesen csatlakoztak volna hozzátok.

Élj úgy, mint a gallok
Asterix és Obelix a legnagyobb kalandorok közé tartoztak. Vajon hol máshol tudnád jobban eltölteni a téli kalandszünetet, mint a Waldviertel kellős közepén kialakított gall faluban? A finn gerendaház svéd kandallójában szüleiddel közösen rakhattok tüzet, és összeállíthatod a házi készítésű grillspecialitásokat tartalmazó kosarat. Minden hónap első vasárnapján igazi, eredeti gall módszerrel sült malacot grillezünk – amilyen még Obelixnek is biztosan ízlene! Ugye eljössz valamikor megkóstolni?

Erdei kóborlás
Különösen szépek a hosszú séták a téli erdőben, ahol mindig vár rád valamilyen kaland. Néha vadnyulat láthatsz, esetleg egy régi lándzsahegyre bukkansz a földön, vagy találsz egy kiváló botot, amivel végigjárhatod a vadont. Rendkívül izgalmas a halászat, amikor – horgászbottal felszerelve – a hatalmas tó partján várod a kapást. A waldvierteli Galliában természetesen a klassz kalandjátszótér sem hiányozhat – de kitombolhatod magad valamelyik játékos hajtóvadászaton is. Szeretettel várunk!

További információk és ajánlatkérés