Az istálló és a sípálya illata: Kobichl családi panzió

Ha barátságot kötöttél a mini pónilovakkal, és minden nap újabb kalandokra csábít a sípálya, akkor sosem lehet elég hosszú a téli szünidő!

A minipónik, tehenek és kisborjúk alig várják már a látogatásodat! Hiszen tudják, hogy biztosan szívesen megsimogatod majd őket. A sípályán gyorsan kis profivá válhatsz a lesiklásban, utána pedig mindent bele: jöhet a hógolyózás!

Minipónik és selymes szőrű nyulak az istállóban
Az istállóban reggelente minipónik és selymes szőrű nyuszik várják, hogy megsimogasd őket. Közben már a tehenek és disznók is hallatják hangjukat: itt az ideje a reggeli etetésnek! A jól végzett munka után saját magatok szedhetitek össze a reggelire való tojásokat! A kedélyes szobában elköltött kiadós reggeli után újult erővel vághattok neki a sípályának és az intenzív tanfolyamnak, amelynek köszönhetően minden kék színű pályát profiként fogsz használni!

Repülő szőnyeggel a hegynek fel
Nem messze tőlünk található az Annaberg síközpont, ahol te lehetsz a pálya királya – és ezen kívül nagyszerűen lehet szánkózni is. Hab a tortán, hogy nem kell a szánkót felvonszolnod a hegyre, sőt neked sem kell gyalog felkapaszkodnod, mivel erre külön szállítószalag szolgál. Pont úgy érzed magad, mint Aladdin a repülő szőnyegen. A portára hazatérve ismét beköszönhetsz az istállóba az állatokhoz, mielőtt a játszószobában alaposan kitombolnád magad a pingponggal és minden egyébbel. Tehát nem kérdés: irány Annaberg!

További információk és ajánlatkérés