Lovak, kirándulások, tágas terek – és megannyi kaland

Kalandok a Bécs-közeli Wolf Hof lovastanyán

A Wolf Hof porta előnye, hogy Bécshez közel fekszik, ugyanakkor számtalan kalandos szórakozásra, kirándulásra csábít. Ha lovagolni, kecskét sétáltatni szeretnél, vagy eltöltenél egy napot a kalandparkban, jó helyen jársz: a Wolf Hof portán és környékén jóformán nincs lehetetlen.

Gyí! Irány a kaland!
A németül farkastanyát jelentő Wolf Hof a neve ellenére lovastanya, mégpedig Pressbaum községben. Csendes, nyugodt környezetben található, a Bécsi Erdő nagyszerű bioszféra-parkjában, Bécstől nem messze. Így a programból ugyanúgy nem hiányozhat a közeli schönbrunni Gyermekmúzeum meglátogatása, mint egy délután a purkersdorfi Irenental kalandparkban. A portán mégis a hatalmas szabad tér a legklasszabb, amely a járműforgalomtól távol hívogat önfeledt játékra.

7 nap, 7 kaland
A Wolf Hof portán ezen felül még számtalan kaland vár: pónilovaglás Lucky Luke-kal, izgalmas nyomkereső erdei kirándulás, sőt te szedheted össze a reggelire való tojást a tyúkok fészkéből. Különös ügyességet és türelmet kíván a kecskesétáltatás. Nem tévedés: sétáltatni szokták őket, ők pedig többé-kevésbé szépen hagyják vezetni magukat a pórázon. Aki ennyi minden után szeretne lehűlni egy kicsit, az felkeresheti a közeli szabadtéri strandot. S mivel ennyi kalandhoz elegendő elemózsiára is szükség van, előre megsütheted a kenyeret, amit majd elfogyasztasz. Úgy fog ízleni, mint még soha, hiszen mindig a magunk készítette étel a legfinomabb.

További információk és ajánlatkérés