A csúcsok felett

Égbetörő csúcsok és messze elnyúló, szelíd tájak: Az alsó-ausztriai alpesi nyár számos felejthetetlen panorámát kínál. Kihagyhatatlan élmény, ezt látni kell!

Ha két lábbal szilárdan állunk a felhőkben, elénk tárul a világ legszebb sziluettje: az, amelyet a természet épített nekünk. A nyár az alsó-ausztriai hegyekben számtalan hegycsúcs felejthetetlen látványát tartogatja, a legszebbeket megtalálja itt.

Paradicsom kilátással
Két kétezres csúccsal, a Raxszal és a Schneeberggel, valamint további hegycsúcsokkal varázsol el a csodálatos kilátások révén a nyár az alsó-ausztriai hegyekben. Panoráma-tippünk: A paradicsomi látványról ismert Wiener Alpenbogen, és az Ötscher, Ausztria Grand Canyonja.

Képeslapra illő kilátás és fényképre kívánkozó panoráma
A skywalkon a skyline látképhez: A Hohe Wand és a Hochkar kilátóplatformok egyedülálló kilátást és betekintést nyújtanak az országra. A Zauberberg Semmering páratlan körpanorámával nyűgözi le a látogatókat a Milleniumswarte kilátóból. Nosztalgikusan szép a "20 Schillinges" kilátás a Semmeringre és a vasútra, amely egykor a bankjegyet díszítette.

Panoráma-hütte tippjeink
A gyermekbarát Terzerhaus panorámateraszán egyedülálló kilátás nyílik a hegyek ormára. Nem marad el tőle semmiben a régi Traisnerhütte Mostviertelre nyíló kilátása sem. Különösen kellemes a kilátás a hegycsúcsokra a Raxalpe nyugágyairól, míg a Neue Seehütte a Bécsi Alpok élvezetes látványával kedveskedik a látogatóknak.

Turistaházak