Felfedező útvonalak

Gyalogtúrák a Tartományi Kiállítás régiójában, a déli Waldviertelben

Az „Ysper-Weitental túraút (Nr. 22)“ és a „Kremstal-út (Nr. 625)“ körtúra-útvonalak igazi felfedezésekre csábítanak: összekötik egymással az idei tartományi kiállítást rendező régió településeit, és páratlan szépségű kilátóhelyekhez, érdekes látnivalókhoz vezetik el a kirándulót.

A déli Waldviertel túraútvonalai a 2017-es Tartományi Kiállítás lebonyolításában részt vevő településeken vezetnek végig. A két körtúra-útvonalat bejárva a régió csodaszép kilátóhelyeire és nevezetességeihez juthatunk el, a Tartományi Kiállítás felkeresése így összekapcsolódik a gyönyörű táj felfedezésével.

Ysper-Weitental túraút (22. sz.)
A 22. sz. regionális körtúra-útvonal összesen 121 km hosszan járja be az Ysper-Weitental meseszép vidékét. A gyalogtúrát az út mentén található bármely kiindulóponton el lehet kezdeni.

Kremstal-út (625. sz.)
A kremstali körtúra-útvonal 93 km hosszan vezet Albrechtsberg és Bad Traunstein között, a Kleine Krems és a Große Krems folyók mentén. Először hűvös völgyekben haladunk, majd többször is szemünk elé tárul a megkapó szépségű táj: ellátni egészen a Jauerling hegyig.

 

A túra részletei, látnivalók és kilátóhelyek