Gazda a hóban – juhé!

Otthonos hütték a téli sportolóknak. Felmelegedni és feltankolni Semmeringen a Seewirtshaus Riessben és más pálya közeli vendéglátóknál.

A lesikló- vagy sífutópálya csikorgó hidegéből be a kellemes helyiségbe , ahol a cserépkályha mellet már a terített asztal vár: a történelmi Seewirthaus Riessben a Semmeringen hamar melegség járja át a téli sportok kedvelőit. Semmeringen hamar melegség járja át a téli sportok kedvelőinek szívét.

A hóban eltöltött napot az otthonos hütték teszik igazán tökéletessé. A legjobb példa erre a Seewirtshaus Riess a Semmeringen, ami már 1666 óta áll a helyén: mögötte a pálya, előtte a kilátóterasz, pompás kilátással a Speichersee-re. A korábbi parasztház kedélyessége még mindig érzékelhető: a melegséget nyújtó fa és a termek igazán bályossá teszik a helyet.

Terülj, terülj asztalkám!

Kiadós sajtos galuska, pikáns marhahúsleves, helyi halspecialitások és édes gombócok – a Seewirthausban igazán változatosan főznek.. A cserépkályhából kellemes meleg árad. A pince nemes borokat rejt. A gazda a hét hét napján gondoskodik vendégeiről.

… még több gazda várja a pálya mellett!

  • Mönichkirchen síterület kellős közepén váraj Önt az Alpengasthof Enzian. Innen egyenesen mehet ki a sípályára – vagy hótalpas túrára, esetleg egy minibobozásra.
  • Üdvözöljük a téli sportok rajongóit, köszönti a Puchberg melletti Grünbachban vendégeit az Alpen-Aktiv-Landgasthof Zur Schubertlinde.
  • Érezze jól magát télen – Gutenbrunnban: A sífutópályák és a romantikusan behavazott túraútvonalak közvetlenül a Marschall Stuben elől indulnak.