Hochkar-Göstling

Alsó-Ausztria legmagasabb és leghóbiztosabb síterülete változatos pályáival és számtalan érdekességgel bűvöl el, pályán és pályán kívül.

Ahol a családok 19 kilométeren élvezhetik a pálya örömeit, a freeriderek és a mélyhó szerlemeseinek szíve nagyot dobban, ott bizony 1800 méter magasan vagyunk, Alsó-Ausztria legmagasabb síterületén, a csodaszép Hochkaron.

A síelők és boardozók fehér boldogsága
Hóbiztos 1800 méteres magasságban a kezdők és a profik is megtalálják a nekik megfelelő lesiklási lehetőséget, hiszen a Hochkaron tényleg minden van, amire a síelőszív vágyik. A változatos funparktól kezdve a buckás pályákon át a kicsiny meseerdőig mindenki megtalálja a magának valót. Szállástippünk: a háromcsillagos JUFA Hochkar közvetlenül a pálya mellett.

Ahol a kezdőkből profik lesznek
Alsó-Ausztria legmagasabban fekvő síterülete 10 felvonóval, 19 kilométernyi pályával és izgalmas éjszakai sífutásokkal várja látogatóit. Nem csak a boardozók, freeriderek és kezdők kedvelik a helyet, de olyan síelő nagyságok, mint Thomas Sykora, Andreas Buder vagy Kathrin Zettel is itt váltak a sísport szerelmeseivé.

Árak és nyitvatartás a 2019/20-as téli szezonban
  Árak Felnőtt napijegy € 39,50
Gyerek napijegy € 23,-
Hóember jegy(Schneemannkarte) a gyerekeknek szül.év 2010i-g csak € 4,- /nap
-> További informácó az árakról
Nyitvatartás 2019. november 30. és 2020 április 14. között  (hóhelyzettől függően)
naponta  9:00 és 16:00 óra között

Családi tipp: kombi-bérlet Lackenhof-Ötscher és Göstling Hochkar. Hogy drága lenne a síelés a család számára? Ezt a két említett síterep alaposan megcáfolja, hiszen a gyerekek itt 10 éves korig (születési év max. 2010) csupán 4 eurót fizetnek egy napijegyért, amennyiben az egyik szülő kíséretében siklanak. 

A pályán túl
A Hochkar nem csupán egyedülálló síterület, a pályán túl is van mit átélni. Csodás hótalpas és téli túrák, 32 kilométeres idilli sífutópálya, 10 kilométer skating, egy természetes szánkópálya, vagy éppen egy romantikus lovasszános kirándulás jelenthet alternatívát a síeléshez. Egy hideg téli nap végén pedig az ybbstali sófürdő kezeskedik a megfelelő pihenésről.

Top események:

Éjszakai síelés az "Almhang" pályán a 2019/20-as szezonban 18-21 óra között:

  • 2019. december 25. és 27. 
  • 2020. január 1. és 3.
  • 2020. február  5., 7., 19. és 21. 

Szálláskeresés Hochkar / Göstling További információ Hochkar síterületről

Térképen a síterület