Családi síaréna St. Corona am Wechsel

Ha hangos gyereknevetést és boldog kiáltásokat hallunk, az csak a családi síarénából jöhet!

A családi síaréna St. Corona am Wechsel kedvelt családi úti cél. A Bécstől csupán 80 percnyire fekvő St. Corona mindent fel tud mutatni, amire a kezdőknek a téli sportok örömeihez csak szükségük lehet!

A gyerekek eldorádója
A síaréna St. Corona am Wechsel vicces sí és snowboard-tanfolyamaival, a ski-light koncepcióval és kellemes magánóráival elbűvöli a legkisebb síelőket. A 350 méter hosszú tányéros felvonón, illetve a 90, 35 és 9 méter hosszú futószalagon ez nem is nehéz.

Nevetés a pályán éjjel-nappal
A változatosságról ezenkívül a téli park gondoskodik sáncokkal, a hullámpályával, valamint a speciális Fun, Speed & Racing Arénával. A téli játszótéren is garantált a jókedv. A kaland különösen péntekenként és szombatonként teljesedhet ki, amikor a létesítmények a megvilágításnak köszönhetően egészen 20 óráig nyitva tartanak.

A sípályákon túl
Aki a sípályák helyett a szánkópályán szeretné kipróbálni magát, az megteheti azt az egyedülálló bobvilágban. A „Wechsel-Lounge” szélvédett faborítású teraszáról pedig kényelmesen nyomon követhetjük az eseményeket. Feltétlenül érdemes meglátogatni!

További információ St.Corona gyermeksíarénájáról