Kaland a bejárat előtt: Alpengasthof Enzian

Ha valaki rekordidő alatt kint van a pályán, ott lakik, ahová a többiek bemennek, akkor csakis a csodás Alpengasthof Enzianban lehet.

Az Alpengasthof Enzian Kalandország egyik állomása. Pontosan a pálya mellett található, ezért itt soha nem lesz unlamas. Sáncépítés, hótalpas túra vagy síelés: ez lesz a kalandokkal teli tél!

Rekordidő alatt a pályán
Az Alpengasthof Enzianból igen, csak ki kell lépned az ajtón, és máris a csodaszép Mönichkirchen-Mariensee síterület kellős közepén vagy és máris élvezheted a nagyszerű kilátást. A gyermek-síparadicsomban sok kaland és vicces akadály vár rád. Ha kimerültél a friss levegőn, térj vissza a szállásra ahol kemecéhez bújva felmelegedhetsz!

A jeti nyomában!
Igen, valóban a jeti nyomában járharsz, ugyanis ez a változatos hótalpas túra izgalmas mottója. Kölcsönfelszerelésben vághatsz neki a behavazott hegynek, majd varázslatos tájon át jutsz el a következő hüttébe, ahol már egy csésze forró kakó vár. Visszatérve az Enzianba ugrósáncokat építhetsz, amiket ki is próbálhatsz akár szánkóval vagy síléccel. Igazán szuper, ha pont a pálya mellett lakhatsz, nem?

További infromációk és válaszok a kérdéseire Online-foglalás