Kalandok a természeti parkban, 750 méteren, a Höbarten bioportán

Izgalmas traktorozás, hatalmas hóvár-építés, játék Ricóval, a kutyával – ilyen és hasonló kalandok várnak a Winter családnál.

A Höbarten bioportán nap mint nap új kalandokban lehet részed. A traktorozástól a tehénfejésen át a hatalmas hólabdacsatákig minden belefér… Leghűségesebb követőd a család kutyája, Rico lesz, aki már most örül közös kalandjaitoknak a bioportán!

Új kaland kezdődik
Az Ötscher-Tormäuer természeti park közepén már türelmetlenül vár Rico, a Winter család kutyája, hogy társad lehessen, amikor megnézed a teheneket az istállóban vagy összeszeded a tojásokat a tyúkfészekből. Ha pedig neki is adsz egy darabkát a magad sütötte kenyérből vagy a finom karácsonyi süteményből, akkor biztosan elkísér majd és csaholva szalad előttetek, ha Erwin gazdával traktorra szálltok.

Ki nyeri a hógolyózást?
A teheneket nemcsak őrizni és etetni kell, hanem fejni is. Egy biztos: nincs jobb a magunk fejte friss tejnél! Látogatásodnak – de mindenekelőtt a simogatásnak – ugyanígy örülnek a juhok, disznók, nyulak és tyúkok is. A legjobb, ha azután keresed fel őket, hogy megépítetted a hóvárat a nagyszabású hólabdacsatához. Ugyanis náluk az istállóban felmelegedhetsz, majd újult erővel indulhatsz a bobpálya meghódítására!

További információk és ajánlatkérés