Kalandok Benni kutyával: Az Ebenbauer bioportán

Az Ebenbauer bioportán az unalom ismeretlen fogalom. Nem csoda, hiszen annyi de annyi élményben lehet részed!

Az Ebenbauer bioporta igazi kalandparadicsom. Traktorozás, istállói munka és korcsolyázás a tavon csak néhány a rád váró csúcsélmények közül. Legjobban a porta kutyája, Benno fog örülni, ha mihamarabb meglátogatod!

Nálunk a portán mindig történik valami!
Önfeledt ugrálás a szénában, szédítő gokartozás, finom fánksütés – az Ebenbauer bioportán ismeretlen szó az unalom. A kínálkozó kalandokat viszont annál jobban ismeri az Ebenbauer család. Ilyen kalandos élmény többek között a korcsolyázás a tónál, a vidám mézpörgetés, vagy az állatsimogatás az istállóban, ahol az etetésben is segíthetsz. Egyvalaki pedig már alig várja, hogy végre ellátogass hozzánk: nem más, mint a kutyánk, Benni, aki majd körbevezet az egész portán!

A ház környékén is mindig akad látnivaló.
A környéken izgalmas kirándulások várnak: a gaflenzi falmászó-csarnokban például hegycsúcsokat hódíthatsz meg, vagy odakint a Forsteralm, a Königsberg vagy a Hochkar sípályáin élvezheted a havat. És természetesen a ház körül is sok rét található, amelyeken szánkózáshoz sáncokat építhetsz és önfeledten élvezheted a véget nem érő ródlizás örömeit!

További információk és ajánlatkérés