Kalandok nyomában: téli üdülés a vasútállomáson

A vasútállomáson és környékén mindig történik valami érdekes. Ideális helyszín kis kalandoroknak, akik nem félnek a száguldó bobtól és a beszélő állatoktól.

A nap a sínen haladó hóeke halk zúgásával kezdődik, mialatt te még reggelizel, hogy erőt gyűjts a napi kalandokhoz. Feltétlenül repetázz is, mert az állomáson töltött téli szünet még jó pár meglepetést tartogat számodra!

„Hóbakancs“ és „Lovaglás a mély hóban“ expedíció
Az Ötscher környékén számtalan kalandot ki kell próbálnod. A vidékkel leginkább egy izgalmas hóbakancsos gyalogtúra során ismerkedhetsz meg útban a Sommerau legelő felé. Onnét ugyanis elláthatsz egészen a duzzasztóig, hozzánk az állomásig – sőt még messze távolabbra is! A Joachimsbergen 100 haflinger ló vár rád. A lovardaépületben tartott lovaglásoktatás után a természetbe vezet az út, ahol nyeregben vagy kényelmes kocsiban ülve járhatod be a mélyen behavazott tájat.

Beszélő állatok és repülő szőnyegek
Ha még további élményekre vágysz, akkor feltétlenül látogass el az „Anna-Land”-ba, ahol beszélő állatokkal és olyan varázsszőnyeggel találkozol, amelyik felvisz egészen a domb tetejére. Eke nélkül, de rengeteg kanyarral száguldhatsz le a völgybe a természeti park központjában. Ganz ohne Pflug, dafür mit jeder Menge Karacho, geht’s mit dem Bob im Naturparkzentrum bergab! Itt bemutathatod sáncugrató tudományodat is. Vagy felgyalogolsz a Tirolerkogelre és egy forró csokoládé után szánkóval teszed meg az utat lefelé. De bármilyen élményekre vágysz is: Szeretettel várunk minálunk!

További információk és ajánlatkérés