A kalandorok otthona: JUFA Hochkar Sport Resort

A JUFA Hochkar ideális a kicsi kalandorok számára. Itt folyamatosan élmények várják őket – akár kint, akár bent. Nagyon klassz lesz itt a téliszüneted!

A JUFA Hochkarban mászhatsz, ugrálhatsz, tekézhetsz. Mivel a Sport resort közvetlenül a pálya mellett van, természetesen a síkalandorok is megtalálják számításaikat! És ha fáradtan hazatérsz, remek film vár rád a mozinkban.

Sportos kaland a pályán kívül
Nálunk a hegyen ismeretlen dolog az unalom. Ehelyett számos kaland vár az olyan bátor felfedezőkre, amilyen te is vagy! Például a sportcsarnokunkban, ahol kézilabdázhatsz, kosárlabdázhatsz, röplabdázhatsz vagy focizhatsz. A pingpongbajnokokat saját asztal várja, miközben kistestvéreik a játszóházban tombolhatnak. Sikerült már feldöntened mind a kilenc bábut? Tekepályánkon kedvedre próbálkozhatsz – vagy egyszerűen ugrálj egyet a tornacsarnokban!

A pályáról a moziba és a mászófalra!
A JUFAHochkarban közvetlenül a hegyen laksz. Igen, a pálya pont az ajtó előtt kezdődik, a szánkópálya a ház mögött van, és a hótalpas túrázás is csak rád vár! Mivel mindez azért fárasztó, tökéletes programmal várunk, ha hazatérsz: vár a gyerekmozi a legszuperebb filmekkel. De ha még nem fáradtál volna ki, akkor mászhatsz egyet a mászófalunkon is – csak vigyázz, a felszerelésed ne felejtsd otthon! Várunk téged!

 

További infromációk és válaszok a kérdéseire Online-foglalás