Kalandoroknak szerencsét: Ferienhof Salcheck porta

Szerencsés, aki a Ferienhof Salcheck portán üdül. Itt mindenki szó szerint a saját szerencséjének a kovácsa – miközben számos más kalandot is átélhet.

Különösen otthon érzi magát az ember a Ferienhof Salcheck portán – a legszívesebben ki sem lépne a kellemes, meleg szobából, ahol keksz és puncs illata terjeng. De a sípályák csábításának képtelenség ellenállni.

Itt megtalálod a szerencsédet
Ugyanis csak a Ferienhof Salcheck porta kínál igazi, nagyszerű kabalakészítést, melynek során megalkothatod teljesen egyedi kabaládat. Rögtön ki is próbálhatod, mennyi szerencsét hoz a parasztporta-kvíz során: sikerül-e megnyerned a díjat és az oklevelet? Ha kedved van, az istállói munkába is besegíthetsz, megetetheted a teheneket és borjúkat. A különösen ügyes kalandorok még a tyúkok fészkéből is el tudnak csenni egy-két tojást!

Kalandra fel a Köngisbergen
A Ferienhof Salcheck porta környékén számos kiváló útvonal hívogat hóbakancsos gyalogtúrára. Ajánlatunk: a Königsberg és az Eisenwurzen természeti park mindig tartogat számodra némely kalandot! Mivel a Königsberg családi síterep mindössze 500 méterre található, nem szabad kihagyni a sípálya felkeresését sem, hiszen gyermek-síterepet és nagyszerű mélyhavas sípályát is találhatsz ott! Nyugodt és meghitt hangulatot hoz az este, amikor végigjárjuk a települést és megtekintjük az összes betlehemet („Kripperlroas“) – még a sziklában elhelyezett figurákat is. Az útról persze nem hiányozhat a forralt bor, a gyermekpuncs és az élőzene sem!

További információk és ajánlatkérés