Kellemes, kényeztető kikapcsolódás

Tél és wellness: A hidegből a wellness oázisba

A téli libabőr ellen: Ha megelégelte a hideget és a hétköznapokat, kerekedjen fel és töltsön néhány kellemes, pihentető napot Alsó-Ausztriában.

Mi is lehetne jobb annál, mint amikor csikorgó hidegben, szikrázó hóban a szauna átható melege fogadja az embert? Amikor egy hegyi túra, vagy a téli erdőben tett kirándulás után érzi, hogy a meleg ismét életet lehel jéggé dermedt lábujjaiba, hogy tüdeje kitágul, teste ellazul, és bőre pórusai kinyílnak? Milyen jó tudni, hogy Alsó-Ausztria déli alpesi területein éppúgy, mint a magasan fekvő északon, sok hotel wellness oázissal segít feledni a tél fogvacogtató hidegét.

Jótékony wellness
A legtöbb kényeztető oázisban a szauna mellett további kellemes kikapcsolódási lehetőségek kínálkoznak. Például pezsgőfürdő, amely ismét felmelegíti és ellazítja a téli sporttól kimerült izmokat. Azonban az aroma-gőzfürdő, az infraszauna, a szanárium, vagy az alacsony hőmérsékletű bioszauna sem csupán testet melengeti, hanem a lelket is – főként akkor, ha mindezek jótékony hatásait olyan pihenőben élvezheti tovább az ember, mely csodás kilátást biztosít a téli tájra.