Header Radfahren neu, © schwarz-koenig.at
Kerekezze körbe Bécset!

Bécsi Erdő kerékpáros körtúra

A Bécsi Erdőt kerékpárral körbejárva könnyedén felfedezhetjük a környék kulturális nevezetességeit és természeti szépségeit. A Bécsi Erdő kerékpáros körtúra során válogatott, különösen kerékpárosbarát panziók nyújtanak szállást éjszakára, míg nappal az útvonal mentén található kirándulóhelyek széles választéka kápráztatja el a vendéget. A 215 kilométeres útvonalon a kedélyes kerekezést kedvelők kényelmesen, csaknem emelkedők nélkül juthatnak el vízpartra, erdőbe és borozókba egyaránt. A változatos biciklitúra irányát többnyire négy folyó, a Duna, a Traisen, a Gölsen és a Triesting, végül a Wiener Neustadt-i csatorna határozza meg. A Duna és a Traisen mentén ártéri erdők szegélyezik utunkat, míg Lilienfeld előtt – Ausztria erdőségekben leggazdagabb régiójába érkezve – már előalpesi erdők között haladunk. A borkedvelők három szakaszon: Klosterneuburgban, a Traisen völgyében és a termálvizek régiójában is meggyőződhetnek a helyi borok kitűnő minőségéről, ha betérnek egy-egy jellegzetes, hagyományos borozóba.

A túra egyik lehetséges kiindulópontja Bécs. Először kövessük a „bécsi kerékpárutak” jelzést egészen a Duna-menti kerékpárútig, aztán a Duna-menti kerékpárút (EuroVelo 6), a Traisental-kerékpárút (4. sz.) és a Triesting-Gölsental-kerékpárút (42. sz.) tábláit, majd végül a termál-kerékpárutat (EuroVelo 9).

A csomag tartalma:

  • 4 éjszaka kétágyas szobában, reggelivel kerékpárosbarát szálláshelyeken Tullnban, Wilhemsburgban, Hainfeldben és Badenben 
  • Csomagtranszfer – ár érdeklődésre

Ár személyenként:

  • Kétágyas szobában 217,- €-tól

Az árak a szállodai illetéket nem tartalmazzák. További információ: www.niederoesterreich.at/taxen

Ajánlat időtartama

  • foglalható 2020.04.01. tól 2020.10.31.

Ajánlatkérés

Bécsi Erdő kerékpáros körtúra ajánlatkérés

Utazás időpontja
Az Ön adatai
Az adataim (név, cím, e‐mail cím, telefonszám) és az utazásommal kapcsolatos információk (érkezés/távozása dátuma, gyerekek száma, gyerekek életkora) csakis azzal a céllal és abban az időtartamban kerülnek felhasználásra, míg érdeklődésem feldolgozásra kerül, melyet továbbítanak a vendéglátóknak/szolgáltatóknak. Adatait egyéb harmadik személynek nem adjuk ki.