Kiállítás a pöggstalli kastélyban

Minden joggal – a 2017-es Alsó-Ausztriai Tartományi Kiállítás

Idén a Waldviertel déli részén található pöggstalli kastély áll a 2017. április 1. és november 12. között megrendezendő Alsó-Ausztriai Tartományi Kiállítás középpontjában. A jelentős múltú épületegyüttes 2017-ben átfogó, gondos felújítás után újra régi pompájában várja az érdeklődőket.

A „Minden joggal” címet viselő 2017-es Alsó-Ausztriai Tartományi Kiállítás bepillantást nyújt az emberi együttélés világába, és lehetőséget kínál, hogy még többet megtudjunk a jogról.

A kiállításon betekinthetünk az igazságszolgáltatás történetébe, és abba, hogy milyen irányba haladunk közösen, hogyan alakítjuk együtt világunkat kicsiben és nagyban, miként bántak egymással az emberek egykor – illetve itt és most.

A kiállítás a tárlatvezetések mellett audio guide készülékekkel is megtekinthető angol, cseh, szlovák és magyar nyelven. A megtekintés időtartama kb. 90 perc.

Időszakos kiállítás: Pöggstalli kastély – a régió és a császári udvar között

A „Pöggstalli kastély – a régió és a császári udvar között “ című időszakos kiállítás bemutatja az épület eseménydús, átfogó felújítását, megismerkedhetünk a kastély korábbi tulajdonosaival és az egykori kastélykomplexum különlegességeivel. A belépti díj tartalmazza a rondellában berendezett időszakos kiállítás megtekintését is.

Nyitva tartás
2017. április 1-től  november 12-ig
naponta 9-18 óra között.
Belépés 17 óráig.

Belépőjegy: € 11,- felnőtteknek

www.noe-landesausstellung.at/de/besucherinformationen