Okos, ügyes kalandorok

Erre van szükséges a wolfsbachi Mayr-Eichberg Hof porta rejtvényversenyén.

A Mayr-Eichberg Hof minden rólad és a kalandról szól. Izgalmas lampionos túra, a sokféle kirándulás és az elmaradhatatlan rejtvényverseny csak három a végtelenül sok lehetőség közül, amelyek segítenek felfedezni a környéket.

Kaland éjjel-nappal
A Mayr-Eichberg Hof porta a csodaszép Mostviertel régióban található, ahol rengeteg élménnyel várja a kis kalandorokat a nagy vakációra. Oldtimer traktorral járhatod be a gazdaságot, részt vehetsz éjjeli lampionos kiránduláson, nappal szalmakalapban vándorolhatsz, hogy azután egy igazi alpesi turistaházban töltsd az éjszakát. De ez még messze nem minden, amit a 630 éves parasztház kínál.

Rejtvény, izgalom, állatok
A Berndl család izgalmas rejtvényversenyt szervez számodra a porta körül, amely a dicsőséges győzelemről, sok ügyességről és tudásról szól. Az erdőben megcsodálhatsz néhány rókavárat, a tyúkólban összeszedhetett az elpotyogtatott tojásokat. És mivel lóhátról mindig szebb a világ, a nyeregben is sok kaland vár rád. Nagy melegben medence és pancsoló kínál lehűlést, vacsorára pedig tábortűzön sült kolbászt ehetsz. A nagy játszótéren mindenki megtalálja a kedvére való szórakozást. Ha netalán mégsem, akkor kirándulást javaslunk, például a közeli állatkertbe, a vízi játékparkba, vagy pedig a Mendlingtal völgybe, ahol a régi faúsztató rendszerrel ismerkedhetsz meg.

További információk és ajánlatkérés