Mönichkirchen-Mariensee

Miközben a kicsik kitombolják magukat, a nagyok a téli napsütést élvezhetik a kényelmes napozóágyakon – vagy éppen a sok, eredeti hangulatú hütte valamelyikében.

Mönichkirchen a mindent tudó síterület. A családi pálya, a funpark, a hótalpas túrák mellett rengeteg betérésre és pihenésre alkalmas, kellemes hely is van erre. Téli üdülés, ami üdítőbb már nem is lehetne!

Minden, amire a téli szabadságon csak szükség van
A hóbiztos Mönichkirchenben nincs kívánság, ami ne teljesülne. A funpark (felszereltsége: Rail, Jump, éles kanyarok, Butterbox és Crazy Hill) kalandra hív, a hüttéknél a napozóágyakon és a nyugágyakon pedig kikapcsolhatunk, mielőtt a 13,5 kilométernyi, csodás panorámájú pályán visszasiklanánk a völgybe.

Csak lesel!
A könnyű, családbarát pályáknak, a két síiskolának és a Kinderlandnak köszönhetően a legkisebbek is biztos síelőkké válnak. Szállástippünk családok számára: Téli kalandszünet az Alpengasthof Enzianban, mely nem csupán közveltenül a pályák mellet van, de a gyerekenek is nap mint nap kalandos programmokkal kedveskednek itt.

A pályán túl
Kalandos lesz a hótalpas és téli túra is, főként, ha az 1315 méter magasan lévő Almschaukel kilátóplatformot keressük fel, akár vezetővel is. A sífutók a Wechsel panorámapálya (csatlakozás Mariensee-nél) 60 kilométerén kiváló kilátás mellett bőségesen találnak alkalmat a pihenésre is.

Új: Online jegyvásárlás
A 2017/18-as téli szezon óta a már meglévő síbérletünket kényelmesen, útközben is feltölthetjük. Ehhez bármilyen keycardot használhatunk, nem feltétlenül van szükség arra, mely az adott sírégióból származik (síbérletek a pénztáraknál is átvehetők). 

Több információ a Mönichkirchen- Mariensse síterületről Vegye meg bérletét online most