Mostvierteli téli kaland: Einkehrhof Poggau porta

Az Einkehrhof Poggau porta ideális melegedőprogramot kínál a sípálya izgalmai után, és nap mint nap új feladattal lepi meg kis vendégeit.

Ha beköszönt a tél, a hókalandoroknak jól jön egy minden tekintetben megfelelő szálláshely. E célra különösen ideális a behavazott Einkehrhof Poggau porta. Nemcsak a Lackenhof és a Hochkar közötti kedvező fekvése miatt, hanem azért is, mert úgyszólván az ajtón kilépve a legjobb szánkópályák és hóbarlang-építő helyek várnak rád.

Kalandok hóban, jégben
Hóemberkészítésre, szánkózásra, hóbarlang-építésre az Einkehrhof Poggau portán jószerével közvetlenül a ház előtt van lehetőség. Az sem elhanyagolandó, hogy két csodaszép családi síterep, a Hochkar és az Ötscher is itt található közvetlenül a szomszédban. Jeges kalandok várnak rád Lunz am See-ben, amikor korcsolyapálya lesz a befagyott tóból! Ha mégsem fagyna be teljesen, akkor a település központjában található műjégpálya kínál kiváló alternatívát.

Hidegből melegbe
A hidegből érkezve felmelegedhetsz az Einkehrhof Poggau portán: az istállóban állatokat lehet simogatni, de részt vehetsz a kenyérsütésben is. Nagyot fogsz csodálkozni: a magad sütötte kenyér ezerszer jobban ízlik, mint bármelyik másik! Szamaraink, juhaink, kecskéink, macskáink és kacsáink a télen még inkább várják a simogatást.

További információk és ajánlatkérés