Négyévszakos kaland: A JUFA Annebergben

A JUFA Annaberg Bergerlebnis Resort nagyszerű bázis a kalandozásokra, tökéletesen megfelelő arra, hogy a környék felfedezésének kiindulópontja legyen.

Kint vagy bent, mindegy: A JUFA Annabergben minden napra jut valami kaland! Ez nagyon is jól van így, hiszen idefent egyáltalán nincs szükségünk unalomra. Hogy ez így is maradjon, nálunk a pályán kívül is rengeteg élmény várja!

Kaland mindenütt!
Odabent a JUFA Annabergben mindenféle csodálatos dolog található. A Plitsch-Platsch élményfürdőben van mit felfedezni. De átmehetsz a belső játszótérre is, vagy akár a sportcsarnokba, játszani, bolondozni. Odakint már az ajtó előtt várnak a síelés örömei, hiszen fönt a hegyen laksz! Mindegy, hogy síelsz, boardozol vagy szánkózol, egy biztos, izgalmas lesz! Oadahaza virslit és melegszendvicseket sütünk az ÖtscherGrillben, majd mehetsz is tovább a Motorikparkba, ahol minden fából van.

A túrázás kalandja
Igen, a túrázás mindig nagy élmény – részben megtervezett, de annyi meglepetést is rejt magában, amire az ember nem is gondolna. Vadállatokkal találkozhatunk, befagyott patakokra, óriási szurdokokra, vad, sziklás vidékekre bukkanunk. Túratippünk: A Herzerl-Weg az Anna-Almhoz, vagy egy túrázás az Ötscher-Tormäuer Natúrparkban, Ausztria Grand Canyonjában. Jó szórakozást!

Online-foglalás További információk és kérdések