Borász-tavasz a Wachauban

Amint egyre hosszabbak a nappalok és az állatok felébrednek téli álmukból, újraéled a természet is. A borász sok időt tölt a szőlőben a tőkék metszésével és más munkálatokkal.

A helybeli szőlőtermelő családoknál meleg, szívélyes, családias légkör várja Önt, ahol a vendégszeretet többet jelent a puszta szónál. Szállás kényelmes kétágyas szobában. Itt tartózkodása alatt házi termelésű borokat kóstolhat. A szőlőskertek közötti kiránduláshoz jól megpakolt piknikkosár gondoskodik útravalóról. A Wachau feltérképezésére legalkalmasabb a kerékpáros túra. Spitzből elindulva a folyó mentén lefelé haladva kerekezzen végig a Duna-kerékpárúton. Miután Kremsben leadta a kölcsönkerékpárt, egy sétahajózás keretében a legszebb oldaláról fedezheti fel a Wachaut.

Szolgáltatások a csomagban:

  • 2 x szállás reggelivel borász házigazdánál
  • 1 x kommentált borkóstoló házi termelésű borokból (A borkóstolás német vagy angol nyelven zajlik.)
  • 1 x piknik borász-uzsonnával a szőlőben
  • 1 x hajóút Krems – Spitz (egyszeri út)
  • 1 x visszaszállítás kölcsönkerékpáronként – 1 napra
  • 1 x belépő idegenvezetéssel a Göttweigi Apátságba (Idegenvezetés kérhető német, angol, cseh, szlovák, valamint előzetes egyeztetéssel olasz és francia nyelven is lehetséges.)

Árak:
Csomagár személyenként € 160,-- kétágyas szobában

Csomagár személyenként € 210,-- Genießerzimmer szobában

Szervező:
Donau Neiderösterreich GmbH, A-3620 Spitz an der Donau, Schlossgasse 3, GISA-szám: 13091941
A Donau Niederösterreich Tourismus GmbH általános szerződési feltételei érvényesek, melyeket a következő oldalra kattintva talál: www.donau.com/impressum.

Az árak a szállodai illetéket nem tartalmazzák. További információ: www.niederoesterreich.at/taxen

Ajánlat időtartama

  • foglalható 2021.04.01. tól 2021.10.31.

Ajánlatkérés

Borász-tavasz a Wachauban ajánlatkérés

Utazás időpontja
Az Ön adatai
Személyes adatait (név, cím, e-mail cím, telefonszám) és az utazásra vonatkozó adatait (érkezés és utazás napja, személyek száma, gyerekek száma és életkora) csak azzal a céllal tároljuk és továbbítjuk a szállásadók/szolgáltatók felé, hogy azok érdeklődésére válaszolni tudjanak. Adatait egyéb harmadik félnek nem továbbítjuk. Érintettként jogairól, ill. rólunk, mint az adatfeldolgozásért felelősről adatvédelmi szabályzatunkban tájékozódhat.