Borbarát hétvége

3 nap a bor jegyében!

Közvetlenül a termelőnél kóstolhatjuk meg a weinvierteli borokat, s megismerkedhetünk az aromák sokféleségével. Egy igazi, hangulatos vidéki borászuzsonna feltétlenül része a programnak!

Szolgáltatások a csomagban:

  • 2 éjszaka zuhanyzóval és WC-vel rendelkező szobában, hagyományos weinvierteli reggelivel az Ön által választott borászportán (az alábbi lista szerint)
  • 1x 4-fogásos menü borkísérettel az érkezés napjának estéjén
  • 1x borszeminárium a borászportán, pince- és üzemlátogatással, borkóstolás magyarázattal és hamisítatlan borászuzsonnával a második napon (A szeminárium német vagy angol nyelven zajlik, előzetes egyeztetéssel cseh nyelven is lehetséges, időtartam: kb. 2óra)
    Az ott-tartózkodása végén névre szóló „borbarát-oklevél” kerül kiállításra

Kérjük, foglaláskor jelezze, melyik szolgáltatót választja:

Árinformáció

  • Kétágyas szobában személyenként: 160,- €-tól
  • Genießerzimmerben személyenként € 195,- €-tól

Az árak a szállodai illetéket nem tartalmazzák. További információ: www.niederoesterreich.at/taxen

Ajánlat időtartama

  • egész évben foglalható 2022

Ajánlatkérés

Borbarát hétvége ajánlatkérés

Utazás időpontja
Az Ön adatai
Személyes adatait (név, cím, e-mail cím, telefonszám) és az utazásra vonatkozó adatait (érkezés és utazás napja, személyek száma, gyerekek száma és életkora) csak azzal a céllal tároljuk és továbbítjuk a szállásadók/szolgáltatók felé, hogy azok érdeklődésére válaszolni tudjanak. Adatait egyéb harmadik félnek nem továbbítjuk. Érintettként jogairól, ill. rólunk, mint az adatfeldolgozásért felelősről adatvédelmi szabályzatunkban tájékozódhat.