Utazzon úgy, mint Sissi és Ferenc Jóska

E-bike-kal a Traisental-kerékpárúton

Wilhelmsburg: 3 éjszaka | E-bike | Uzsonnacsomag útravalóul

Nem kell feltétlenül Bad Ischlbe utaznunk ahhoz, hogy úgy érezzük magunkat, mint Sissi és Ferenc József. A családi üzemeltetésű Franzl fogadó Wilhelmsburgban található a tartomány fővárosa, St. Pölten közelében. A Franzl fogadó szívélyes kiszolgálással és ízletes, házias helyi ételekkel várja a vendégeket. A Traisental közepén fekvő fogadóból változatos egynapos kirándulásokra indulhatunk a Duna partjától az Alpok pereméig: a ház előtt elektromos kerékpárok várják, hogy „kilovagoljunk” a mesés környéken. Mint ahogy Sissi is tette egykoron – csak elektromos segédlet nélkül.

Szolgáltatások a csomagban

  • 3 éjszaka kétágyas szobában, reggelivel a wilhelmsburgi Franzl fogadóban
  • E-bike hasznélat 3 napra
  • 1 uzsonnacsomag (tartalma: 1 ital, 1 szendvics 1 gyümölcs)

Árak

  • Kétágyas szobában € 189,- / főtől

Foglalható: 2018 július és augusztus (a 2. és 3. csillagtúra májusban, júniusban és szeptemberben csak szombat, vasárnap és ünnepnapokon foglalható)

Az e-bike-okat a szállásadó bocsátja rendelkezésre.

Az árak a szállodai illetéket nem tartalmazzák. További információ: www.niederoesterreich.at/taxen

Ajánlat időtartama

  • foglalható 2018.05.01. tól 2018.09.30.

Ajánlatkérés

E-bike-kal a Traisental-kerékpárúton ajánlatkérés

Utazás időpontja
Az Ön adatai
Az adataim (név, cím, e‐mail cím, telefonszám) és az utazásommal kapcsolatos információk (érkezés/távozása dátuma, gyerekek száma, gyerekek életkora) csakis azzal a céllal és abban az időtartamban kerülnek felhasználásra, míg érdeklődésem feldolgozásra kerül, melyet továbbítanak a vendéglátóknak/szolgáltatóknak. Adatait egyéb harmadik személynek nem adjuk ki.