Kerekezés egykori vasútvonalakon

Úton a waldvierteli Thayarunde-kerékpárúton

208,- eurótól személyenként, kétágyas szobában Ajánlatkérés Ajánlat időtartama

Tegyen egy kedélyes kerékpártúrát a Waldviertelben – a „kerékpározás egykori vasútvonalakon” nyári ajánlat pont alkalmas erre. Mindegy, hogy családdal és gyerekekkel, kényelmesen egyedül vagy baráti társasággal kelünk-e útra, egy biztos: mindenki szívesen tapossa majd a Thayakör-kerékpárúton a pedált! Nem csoda, hiszen a Waldviertel megannyi történelmi, természeti és kulturális kincse vár az útvonal mentén…

A Thayakör körülbelül 111 kilométer hosszú, melyből 50 kilométer új, aszfaltozott úton, egykori vasútvonalakon halad. Az útvonal tökéletesen illeszkedik be a szelíd, emelkedőktől szinte mentes terepformába. Ennek az oka nem más, mint a történelem: A gőzősök, melyek egykoron erre jártak, nem tudtak komolyabb emelkedőket meghódítani. Így az akkori vasúti mérnökök „kiegyenesítették” a környéket. Vagyis dombokat hordtak el és völgyeket töltöttek fel, hogy a max. 3%-os lejtést ne haladja meg az útvonal.

Mi maradt fenn ebből napjainkig? Egy csodálatosan sík, határokat átszelő kerékpáros körút mindenkinek, aki a kerékpározással töltött időt szereti élvezni. Az útvonal Waidhofen an der Thaya és a csehországi Slavonice városok közötti tájon, majd Göpfritz an der Wild és Raabs an der Thaya között halad. Az útvonalról továbbá egyéb top kerékpáros útvonalakat is könnyedén elérhetünk kevésbé forgalmas mellékutakon.

Apropó, Raabs an der Taya: Itt található a szállás félpanzióval a három napos kerékpáros kiránduláshoz. Amennyiben bejelentkezik a JUFA Hotel Waldviertelbe, a Thayakörön túl a Kollmitz településén található várrom és a helyi fürdő is vár Önre. A Liebnitzmühle hotel egy kerékpáros és túratérképet, egy uzsonnacsomagot, egy masszázskupont és a szállás SIRUS energiavilágát tartalmazza. Ezen felül egy egész nap áll rendelkezésére, hogy kipróbálja, milyen is elektromos kerékpárral közlekedni, melynek lehetősége független a szálláshelytől.

A csomag tartalma:

 • 2 éjszaka félpanzióval

További szolgáltatások, amennyiben a JUFA Hotel Waldviertelben vendégházban száll meg:

 • Belépő a kollmitzi várromhoz és a Raabs/Thaya fürdőbe
 • E-bike kölcsönzés egy napra

További szolgáltatások, amennyiben a Hotel Liebnitzmühleben száll meg:

 • szobánként egy kerékpáros és egy túratérkép
 • a szálloda Sirius wellnessrészlegének használata szaunával, gőzkabinnal, infrakabinnal, fedett medencével, szabadtéri pezsgőfürdővel, energiapiramissal, Lourdes vizes és nordenaui hegyi gyógyvizes zuhannyal, energiakúttal és csakra-úttal
 • Kerékpáros uzsonna (ebédcsomag)
 • Egy masszázskupon személyenként 5 euró értékben

Szállás és árak:

 • JUFA Hotel Waldviertel***, Raabs/Thaya
  Csomagár személyenként, kétágyas szobában: € 137,-
  Egyágyas felár: € 20,-
   
 • Hotel Liebnitzmühle****, Liebnitz bei Raabs/Thaya
  Csomagár személyenként, kétágyas szobában: € 189,-
  Egyágyas felár: € 40,-

Szervező: Waldviertel Incoming Fremdenverkehrsförderungs- und Betriebsgesellschaft m.b.H.,
A-3910 Zwettl, Landstraße 16/1/2, Szervezőszám: 2014/0053
A Waldviertel Incoming Általános Üzleti Feltételei érvényesek, amelyek megtalálhatók a www.waldviertel.at/reise-und-stornobedingungen címen.

Az árak a szállodai illetéket nem tartalmazzák. További információ: www.niederoesterreich.at/taxen

Ajánlat időtartama

 • foglalható 2021.05.19. tól 2021.10.31.

Ajánlatkérés

Kerekezés egykori vasútvonalakon ajánlatkérés

Utazás időpontja
Az Ön adatai
Személyes adatait (név, cím, e-mail cím, telefonszám) és az utazásra vonatkozó adatait (érkezés és utazás napja, személyek száma, gyerekek száma és életkora) csak azzal a céllal tároljuk és továbbítjuk a szállásadók/szolgáltatók felé, hogy azok érdeklődésére válaszolni tudjanak. Adatait egyéb harmadik félnek nem továbbítjuk. Érintettként jogairól, ill. rólunk, mint az adatfeldolgozásért felelősről adatvédelmi szabályzatunkban tájékozódhat.