Ősz – bor – szüret: Wachau

Segítsen szüretelni!

Alsó-Ausztriában külön ünnepe van a bor évszakának: ez a borősz, azaz ősz a bor jegyében!
Augusztus közepétől november végéig tart Közép-Európa legnagyobb boros rendezvénysorozata.  Szeretettel várják Önt a pincesori mulatságok, szőlőskerti túrák, ünnepélyes csőszavatók, szüreti hálaadó ünnepek, újborkóstolók, borkeresztelések és sok további tarkabarka, tősgyökeres helyi fesztivál.

A Wachau és Kremstal régiókban számos borászat kínál kényelmes, korszerűen berendezett szobákat közvetlenül a szőlőskertekben, vagy szőlőskerti panorámával így a vendégek csak a kikapcsolódásra és a pihenésre koncentrálhatnak. Búcsúztassuk egy pohár borral a lenyugvó Napot és gyönyörködjünk a képeskönyvbe illő táj szépségében.

Szüret idején irány a szőlő: kedvünk szerint akár be is segíthetünk, vagy csak nézelődünk. A borász kommentált borkóstolón mutatja be sokszoros díjnyertes borait.

A Wachau kiemelkedő látványosságait megtekinthetjük a régiót átszelő kerékpártúra során, vagy hajóval a Krems - Spitz szakaszon

Az ajánlat tartalma:

  • 2 x éjszaka reggelivel a borászat szálláshelyén
  • 1 x üdvözlő ital
  • 1 x részvétel (segítés) a szüreten
  • 1 x borkóstolás
  • 1 x kerékpárkölcsönzés 1 napra
  • 1 x Krems – Spitz hajóút (egyszeri út)

Csomagár személyenként idegenforgalmi adó nélkül: kétágyas szobában 142,00 €-tól

Organizer: Donau Niederösterreich Tourismus GmbH, A-3620 Spitz an der Donau, Schlossgasse 3, GISA-Zahl: 13091941
The general terms and conditions of Donau Niederösterreich Tourismus GmbH apply - These can be found under www.donau.com/impressum

Az árak a szállodai illetéket nem tartalmazzák. További információ: www.niederoesterreich.at/taxen

Ajánlat időtartama

  • foglalható 2023.10.01. tól 2023.11.04. (Arrival possible from Sunday to Thursday!)

Ajánlatkérés

Ősz – bor – szüret: Wachau ajánlatkérés

Utazás időpontja
Az Ön adatai
Személyes adatait (név, cím, e-mail cím, telefonszám) és az utazásra vonatkozó adatait (érkezés és utazás napja, személyek száma, gyerekek száma és életkora) csak azzal a céllal tároljuk és továbbítjuk a szállásadók/szolgáltatók felé, hogy azok érdeklődésére válaszolni tudjanak. Adatait egyéb harmadik félnek nem továbbítjuk. Érintettként jogairól, ill. rólunk, mint az adatfeldolgozásért felelősről adatvédelmi szabályzatunkban tájékozódhat.
Ezt az oldalt a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és szolgáltatási feltételei érvényesek.