Segítsen szüretelni!

Ősz – bor – szüret: Wachau

Alsó-Ausztriában külön ünnepe van a bor évszakának: ez a borősz, azaz ősz a bor jegyében!
Augusztus közepétől november végéig tart Közép-Európa legnagyobb boros rendezvénysorozata.  Szeretettel várják Önt a pincesori mulatságok, szőlőskerti túrák, ünnepélyes csőszavatók, szüreti hálaadó ünnepek, újborkóstolók, borkeresztelések és sok további tarkabarka, tősgyökeres helyi fesztivál.

A Wachau és Kremstal régiókban számos borászat kínál kényelmes, korszerűen berendezett szobákat közvetlenül a szőlőskertekben, vagy szőlőskerti panorámával így a vendégek csak a kikapcsolódásra és a pihenésre koncentrálhatnak. Búcsúztassuk egy pohár borral a lenyugvó Napot és gyönyörködjünk a képeskönyvbe illő táj szépségében.

Szüret idején irány a szőlő: kedvünk szerint akár be is segíthetünk, vagy csak nézelődünk. A borász kommentált borkóstolón mutatja be sokszoros díjnyertes borait.

A Wachau kiemelkedő látványosságait megtekinthetjük a régiót átszelő kerékpártúra során, vagy hajóval a Krems - Spitz szakaszon

Az ajánlat tartalma:

  • 2 x éjszaka reggelivel a borászat szálláshelyén
  • 1 x üdvözlő ital
  • 1 x részvétel (segítés) a szüreten
  • 1 x borkóstolás
  • 1 x kerékpárkölcsönzés 1 napra
  • 1 x Krems – Spitz hajóút (egyszeri út)

Csomagár személyenként idegenforgalmi adó nélkül: kétágyas szobában 139,- €-tól

Az árak a szállodai illetéket nem tartalmazzák. További információ: www.niederoesterreich.at/taxen

Ajánlat időtartama

  • foglalható 2020.09.21. tól 2020.10.30.

Ajánlatkérés

Ősz – bor – szüret: Wachau ajánlatkérés

Utazás időpontja
Az Ön adatai
Az adataim (név, cím, e‐mail cím, telefonszám) és az utazásommal kapcsolatos információk (érkezés/távozása dátuma, gyerekek száma, gyerekek életkora) csakis azzal a céllal és abban az időtartamban kerülnek felhasználásra, míg érdeklődésem feldolgozásra kerül, melyet továbbítanak a vendéglátóknak/szolgáltatóknak. Adatait egyéb harmadik személynek nem adjuk ki.