Via Verde – E-bike határok nélkül

Kerékpárral a Waldviertel északi, határmenti területein

161,- eurótól személyenként, kétágyas szobában Ajánlatkérés Ajánlat időtartama

Az északi Waldviertel „Via Verde“ kerékpáros kalandtúráján határtalan élményekben lesz része! Ismerje meg három nap alatt a cseh határon átnyúló szakaszt Morbach Harbach és Horni Stropnice között. Változatos, 33 és 64 km közötti hosszúságú útszakaszok várnak csodás tájakon arra, hogy e-bike-on felfedezzük. 

E-bike-ozás közben érintetlen természetben és pompás kilátásban gyönyörködhetünk. Bennfentes kirándulástipp a Hirschwiesben található „Motorikpark”, ahol mozgás- és koordinációs képességünket tehetjük próbára. A kis településen található amúgy a Nordwald panzió is, mely egy a két lehetséges szálláshely közül. A másik a Maissenben található Märchenhotel Waldpension Nebelstein. A büféreggeli és a kétszeri, három fogásos vacsora mindkét esetben a csomag része. 

Szintén a csomag részeként tehetünk egy garantáltan élményteli kirándulást Weitra településére az érkezés vagy az elutazás napján. Fogyasszunk el egészséggel egy választható, három fogásos menüt a sörhotelben, miután megtekintettük a fogadó saját sörfőzdéjét. Ha már Ausztria legöregebb sörfőző településen járunk, mindenképp látogassunk el a szinte pár lépésre található Weitra kastélyt is. Nemcsak az ott található sörfőző-múzeumot érdemes megtekinteni…

Fedezze fel Alsó-Ausztriát két keréken!

Szolgáltatások a csomagban:

 • 2 éjszaka svédasztalos reggelivel
 • 2x 3-fogásos vacsora
 • 1 nap E-bike
 • Visszaszállítás a kerékpár meghibásodása esetén
 • Érkezés és utazás napján:
  -) belépő a Weitra kastélyba
  -) 3 fogásos választható ebédmenü és salátabüfé a Weitra sörhotelben
  -) a szállás saját sörfőzdéjének megtekintése

Árak:

 • Gasthof-Pension Nordwald***S, Hirschenwies
  Csomagár kétágyas szobában személyenként € 179,-
  Egyágyas felár € 12,-
   
 • Märchenhotel Waldpension Nebelstein***S, Moorbad Harbach
  Csomagár kétágyas szobában személyenként € 177,-
  Egyágyas felár nincs

Szervező: Waldviertel Incoming Fremdenverkehrsförderungs- und Betriebsgesellschaft m.b.H., A-3970 Weitra, Rathausplatz 1, Szervezőszám: 2014/0053
A Waldviertel Incoming Általános Üzleti Feltételei érvényesek, amelyek megtalálhatók a www.waldviertel.at/reise-und-stornobedingungen címen.

Az árak a szállodai illetéket nem tartalmazzák. További információ: www.niederoesterreich.at/taxen

Ajánlat időtartama

 • foglalható 2021.05.19. tól 2021.10.31.

Ajánlatkérés

Via Verde – E-bike határok nélkül ajánlatkérés

Utazás időpontja
Az Ön adatai
Személyes adatait (név, cím, e-mail cím, telefonszám) és az utazásra vonatkozó adatait (érkezés és utazás napja, személyek száma, gyerekek száma és életkora) csak azzal a céllal tároljuk és továbbítjuk a szállásadók/szolgáltatók felé, hogy azok érdeklődésére válaszolni tudjanak. Adatait egyéb harmadik félnek nem továbbítjuk. Érintettként jogairól, ill. rólunk, mint az adatfeldolgozásért felelősről adatvédelmi szabályzatunkban tájékozódhat.