Parti és kaland az Ofnerhof portán

Az Ofnerhof portán nemcsak napközben várnak a kalandok: végigtáncolt éjszakai diszkó és izgalmas fáklyás szánkózás is szerepel a programban.

Az Ofnerhof portán megtalálható minden, amire a kis kalandorok szíve vágyik: a síeléstől a szánkózáson át az esti diszkóig, sőt még sok minden más. A szünidő itt még igazi vakáció, hiszen ezekben a napokban (majdnem) mindent szabad!

A nappali sípálya-kalandoktól …
Az Ofnerhof ideális fekvésével is kedvez a vállalkozó szellemű kis kalandoroknak, hiszen mindössze néhány perc sétával elérhető a családi síterep, ahol síelni és snowboardozni tanulhatsz. Van ott egy igazán nagyszerű téli játszótér is, ahol még jó pár gyerek vár, hogy hógolyózzatok egy hatalmasat! Még külön bob- és szánkópályán is kipróbálhatod a tudásodat! A településen kiváló havas túrákon is részt lehet venni, gyalogszerrel nekivágni a behavazott tájnak, mint egykor a jégkorszaki emberek.

… az éjszakai sípartiig.
Még messze nincs vége a kalandoknak akkor sem, ha besötétedett. Különösen izgalmas az éjszakai sífutás a családi síterepen, de nagyon közkedveltek a vidám, önfeledt esti diszkópartik is. Igen, nálunk már a kicsik is járhatnak diszkóba, hogy alaposan kitáncolják magukat. A különösen kalandvágyó vendégeket az éjszakai fáklyás szánkószlalom várja, ami nemcsak szép és látványos, hanem módfelett szórakoztató is. Amint láthatod: az Ofnerhof portán mindig történik valami, ami egyik ámulatból a másikba ejti a vendéget.

További információk és ajánlatkérés Online-foglalás