Pihenőhely kilátással

Amikor lábunk előtt hever a világ, és azt kívánjuk, sose múljon el ez a pillanat: ekkor megértettük, mi teszi oly felejthetetlenné a hegyvidéki nyarat Alsó-Ausztriában.

A Wiener Alpenbogen lélegzetelállító kilátásaival és a felhők feletti pihenőhelyekkel nyűgözi le a túrázókat és a mountain bike-osokat. A dombos Bucklige Welttől a Hohe Wandig érő izgalmas úthálózat csak Önre vár.

Sok út, egy cél: mindig visszatérni
A Wiener Alpenbogen különösen a csúcstámadók körében népszerű, nem hiába található itt a Paradies der Blicke túraútvonal. Legyen szó túrázókról, vagy mountain bike-osokról: A Gahnst, és a Waldburgangerhüttéről a Semmeringre és a Schneebergre nyíló kilátást, vagy Naturfreundehaus Knofeleben egyszerűen látni kell.

Két lábbal szilárdan a felhők felett
A változatos úthálózat dús alpesi legelőket, mélyzöld erdőket és lélegzetelállító kilátást tartogat. A túrázók mindezt személyesen is megtapasztalhatják a Wiener Alpenbogen túraútvonalán: Az út Payerbachtól a Waldburgangerhütte panoráma-pihenőhöz visz, majd onnan tovább a Természetbarátok Házához, Knofelebenbe, amely 2014-ben a legkedveltebb Hütte volt.

Paradicsomi látvány És a mountain bike-osok
A változatos terep a Bécsi Alpokat panorámapályává teszi a muntain bike-osok számára. A túrák kedvelt kiindulási pontja Priglitz. Az izgalmas lejtőkre nyíló csodálatos kilátás mellett a Silbersbergstrecken, vagy a Kapellenrunden haladva történelmi épületekben, a látogatásra érdemes payerbachi látványbányában, és a mélyzöld tájban gyönyörködhetünk.