Puchberg am Schneeberg

A gyerekek első mozdulataikat gyakorolják a sílécen az egész évben látogatható Kinderlandban, míg a szülők az érintetlen freeride pályán mélyhóban siklanak.

A Puchberg am Schneeberg síterep Losenheimban mindenki számára a tökéletes téli úti cél. A kicsik itt megtanulhatnak síelni, míg a nagyok a kezeletlen pályákon és a hüttékben élvezik a tél örömeit.

Gyerek a pályán!

Egy festői völgyben, Soprontól csupán egy óra autóútra található a síterep, ahol a gyerekekre a Puchi’s Kinderland gyerekvilág vár. A varázsszőnyeggel irány fel a hegyre, ahonnan vicces pályák vezetnek lefelé. A közelben találjuk a varázsmezőt (Wunderwiese) is, mely egy speciális műanyag borítású lejtő, ami egész évben látogatható és szinte a valós síelés élményét nyújtja. A Wiesenflitzer pedig egy 140m hosszú óriás gumis csúszda.

Egy csodás kilátás és 4,1 pályakilométer

A freeride kedvelői a négyszemélyes ülőlifttel kényelmesen jutnak fel a kezeletlen terepre, ahonnan a gyakorlott síelők mélyhóban száguldhatnak le a hegyről. Aki inkább a hegyet felfelé is gyalogosan szeretné meghódítani, arra különböző túrasí útvonalak várnak. A Peter Groß sí- és hegymászóiskola vezetett túráit ajánljuk, ahol sítanfolyamon is részt vehetünk. A megfelelő felszerelést helyben ki is kölcsönözhetjük. Tippünk a melegedéshez: az Edelweisshütte a felvonó hegyállomásánál, mely lélegzetelállító kilátást nyújt a puchbergi völgyre és a Schneeberg vonulatára.

Árak és nyitvatartás a 2021/22-es téli szezonban
Árak Felnőtt napijegy (16 éves kortól): 30,- €
Gyermek napijegy (6-tól 15 éves korig): 22,- €
Nyitva tartás*

12. 18. & 12.19.  9:00 és 16:00h között
12. 25. és 02. 20. között mindennap 9:00h-tól 16:00h-ig
02. 24. és 03. 06. CSÜT. és VAS. között 9:00h-tól 16:00h-ig

Kapcsolat

Puchi világa
T: +43 2742 360 990-1000
E: info@niederosterreichbahnen.at
I: www.puchis-welt.at/hu

*Figyelem: Rossz időjárás esetén korlátozások lehetségesek.
A húzólift és a gyermekfelvonó csak elegendő hó esetében üzemel.

A pályán túl

Ha romantikára vágyik, akkor egy lovasszános kirándulás közben biztosan megleli azt. Sportolni szeretne a sípályán kívül is? Korcsolyázzon a természetes jégpályán vagy száguldozzon a szánkópályán. A sífutóknak pedig két pálya áll rendelkezésre Losenheimban!

Több információ Puchberg am Schneebergről