A sípályáról a puha szőrű juhokhoz: Az Althammerhof porta

Az Althammerhof portán élnek Schneidhoferék puha szőrű juhaikkal, nem messze a Zauberbergtől, ahol csúcsminőségű sípályák várnak!

Az Althammerhof eszményi kalandos „alaptábor” lehet kezdő és profin síelő gyerekek számára. A síterepen töltött hosszú délutánt követően megmelegedhetsz az istállóban, ahol puha szőrű, simogatást kedvelő juhok várnak rád.

Kaland kilátással a Zauberberg Semmering síterepre
A páratlan szépségű Althammerhof 850 méter tengerszint feletti magasságban található, körben pedig a Semmering, a Rax és a Schneeberg csúcsai sorakoznak. Az autóval mindössze 20 percre lévő Semmeringen nagyszerű síkalandokban lehet részed. A Zauberberg hegyen lehet lesiklani, amely híres-hírhedt a csodás szakaszai, szuper síiskolái és kedélyes turistaházai révén, ahol finom gombócokat is lehet kapni!

Rengeteg dolgod lesz!
Az Althammerhofnál különösen jól lehet szánkózni. A ház körüli rétek kiválóan alkalmasak saját sáncok építésére, a kellemes ugratásra, hólabdacsatára. Eközben a porta gazdái, Schneidhoferék mindig örülnek, ha dolgos kezek segítenek nekik az istállóban. Ha szorgalmasan gondozod a juhokat, különösen finom puha lesz a szőrük, s ugyanígy a gyapjú, amelyekből Schneidhoferék remek tárgyakat készítenek. Hogy milyeneket, azt megláthatod az Althammerhof portán. Addig is: várunk nemsokára!

További információk és ajánlatkérés Online-foglalás