Sütemény- és kalandillat a levegőben: Landhaus Aigner kúria

A Landhaus Aigner kúria rengeteg helyet kínál jobbnál jobb kalandokhoz: különösen kedvelt az állatsimogató, a süteménysütés és az izgalmas póni-délután.

Vad ugrálás a szénában, kalandos téli túrák az erdőben, pónicsutakolás a kilovagolás előtt – és még sok minden más várja a kis kalandorokat a csodaszép Landhaus Aigner kúrián a behavazott Mostviertelben.

Sáncépítőknek és erdei tündéreknek
A Landhaus Aigner kúria és környéke számtalan, nagyszerű kalandokra csábító helyet kínál. Legtöbbször az óriási játszótéren kezdődik, majd a szelíd, kezes jószágok simogatásával ér véget a kalandok sora. Közte felkerekedhetsz kalandos gyalogtúrára a téli erdőbe, hogy megismerkedj a környékkel és a csodaszép kilátással. Vagy szánkóra pattansz és azzal járod be a közeli dombot, s közben sáncokat építesz, amiken majd csodásan lehet ugratni!

Magas lóról a szénára pottyansz.
Az istállóban Lisa a póni, Moritz a kandúr és egy csapat vidám nyuszi vár türelmetlenül, hogy megsimogasd őket végre. Onnét a kotkodácsoló tyúkokat keresheted fel: biztosan tojtak neked néhány tojást a fészekbe, amikből Aigner nénivel közösen finom karácsonyi süteményt süthetsz. Ha már jóllaktál mézeskaláccsal és édes kiflivel, irány a szénapadlás, ahol kitombolhatod magad és kedvedre ugrándozhatsz. A kalandok sora másnap folytatódik: most következik a pónilovas délután a Schlöglhofer lovardában, ami önmagában is külön élmény!

További információk és ajánlatkérés