Sütikészítés és síelés a Bodenhof portán

Advent és síelés – ez az év egyik legszebb időszaka. De igazán csak akkor különleges, ha a megfelelő helyen, a megfelelő emberekkel töltöd el.

A Bodenhof portán biztosan megtalálod a legjobb helyeket: egyrészt a finom karácsonyi süteményillatot árasztó pékségben, másrészt a sípályán, ahol számos kaland vár rád. Szép és egyben hátborzongató kaland a fáklyás túra, amely eddig még mindenkinek nagyon tetszett.

Karácsonyi sütemény …
A Bodenhof különösen alkalmas helyszín, ha olyan kalandokra vágysz, mint például szánkózás az erdőben, vagy édes süteményt kóstolni – sőt magad is sütni – Schennerné legendás receptje szerint. Több mint 20 különböző formájút készíthetsz, megfigyelheted a sütés fortélyait és természetesen kedvedre kóstolhatsz is belőlük! Hallottad már azt a sztorit, amikor állítólag egyszer a Kisjézus maga is segített sütni – és a tészta felét még a formák kiszaggatása előtt beburkolta?

… és megannyi kaland illata.
Mondd csak, szánkóztál már behavazott téli erdőben, és túráztál már holdvilágnál fáklyafény mellett? Bizony, ezt a szórakozást csak különösen bátor vendégeiknek ajánlják a Bodenhof gazdái. De napközben is lépten-nyomon élmények várnak rád: például a hóemberversenyen, ahol a legszebb és legnagyobb hóembereket választja ki a zsűri. És természetesen a sípályán, ahol sítudásodról adhatsz számot, mielőtt az istállóba mennél lovakat simogatni! Mire vársz még? Gyere, látogass meg bennünket!

További információk és ajánlatkérés