„Állati” kalandok, tábortűz melletti esték, hűsölés a patakban

A Sunnseit'n bioportán

A Sunnseit’n bioportán rengeteg élmény vár, hiszen élnek itt kutyák, macskák, nyuszik, tengerimalacok, halak és még sok egyéb állat, akiket lehet – sőt kell is – etetni, simogatni, szórakoztatni. Erre pedig te vagy a legalkalmasabb!

Köszöntünk Noé bárkájában!
A Sunnseit’n bioporta egyfajta Noé bárkája, ami a háziállatokat illeti. Találkozhatsz a többi állat „főnökével”: Rocky kutyával, az Afra és Paulina névre hallgató tehenekkel, akik szeretik, ha megfejik őket. Még kecskéket is sétáltathatsz, a nevük Molly és Wolly. Fritz és Gerda szemtelen futókacsák, kedvenc eledelük a csiga és sok minden egyéb. Még méhek is élnek a portán, így a méhészkedést is kipróbálhatod.

Kóstolj bele a gazdálkodók életébe
A parasztgazda hétköznapjai is tele vannak kalanddal: szénagyűjtés, istállótakarítás, szalmából alomkészítés a kisborjúknak… A tojásokat is össze kell szedni a tyúkólban, meg kell etetni Fridolint és Friedrichet, a két disznót. Ráadásul a csodaszép porta körül megannyi túra- és lovaglóútvonal, tavak és szánkópálya csalogat. Forró nyári napokon jól esik a hűvös patak vizében lehűteni a lábadat, este pedig grillezhettek a tábortűz mellett, vagy ha netán egyszer eleredne az eső, a hatalmas játszóházat is kipróbálhatod. A Trimmel család ezen kívül sokféle bioterméket is készít, amiket meg is kóstolhatsz – de csemegézhetsz közvetlenül a gyümölcsösben is. Érezd jól magad, sok örömet az állatokkal!

További információk és ajánlatkérés