Szülőnek pihenés, gyereknek szórakozás: Sunnseit’n bioporta

A Sunnseit’n bioporta sok extrával várja a kis kalandorokat. A „sok“ pedig nem kevesebbet jelent, mint az egész házat, ami csak arra való, hogy tomboljanak benne.

A Sunnseit’n bioportán részt vehetsz a ház körüli munkákban, kitombolhatod magad a játszóházban, vagy élvezheted a téli tábortüzet a patakparton. Felmelegedésre kiválóan alkalmas az állatsimogató, ahol nyulaink és tengerimalacaink már nagyon vágynak arra, hogy kényeztessed őket!

Kalandorból profi gazda!
Csúszkáltál már szénazsákon? A szénával töltött műanyag zsákon még a szánkónál is gyorsabban száguldhatsz le a domboldalon. Mindenhová elkísér a kutyánk, Rocky. De vigyázz: nem szeret veszíteni. Ha gyorsabb vagy, mint ő, akkor könnyen előfordulhat, hogy elcseni alólad az újonnan barkácsolt bobot. Az istállóban tehenek és borjúk várják a látogatásodat: nemcsak simogatni lehet őket, hanem a fejésben is részt vehetsz. A simogatás és a frissen fejt tej persze Charlie-nak, a kandúrnak is kedvence.

Felnőttek belépni tilos!
A hóban töltött vidám órák vagy a hosszú téli gyalogtúra után tökéletesen felmelegedhetsz a gyermekjátszóházban a kályha mellett. Ideális titkos búvóhely esős vagy hideg napokon, mert ezerféle módot kínál a kikapcsolódásra – és a szülőknek úgyszólván tilos a belépés. Ők eközben a kedélyes szaunában pihenve hallgathatják a patak csobogását. Már kezdhet is csomagolni a család! Szeretettel várunk Titeket!

További információk és ajánlatkérés