Tanulj meg tehenet fejni a Forellenhof portán

A Forellenhof portán sosem fázik az ember: hiszen néha beosonhat az istállóba, odabújhat az állatokhoz, vagy megsimogat egy-egy macskát!

A Forellenhof portán nemcsak halak várnak a tóban, hanem négylábúak is az istállóban. Ők különösen örülnek, ha megsimogatod és valami finomsággal leped meg őket. A portán és környékén számos kaland vár rád, amelyeket kár volna elmulasztani.

Tanulj meg tehenet fejni!
A csodaszép Mostviertelben található Forellenhof porta télen is nagyszerű élményekkel hívogat. Már megérkezésedkor várnak az állatok az istállóban, hogy mielőbb megsimogasd őket. Horni, a fejős tehén biztosan azt is megengedi, hogy rajta tanulj meg tehenet fejni. Érdemes rászánni az időt, mert a magunk fejte tejből készült kakaó sokkal jobban ízlik. Csutakoltál már pónilovat? Még nem? Akkor épp itt az ideje! A porta profi lovasai készséggel megmutatják, hogyan kell. S természetesen azt is, hogyan kell sétáltatni és meglovagolni a mini pónilovakat. De ne feledd, hogy később Lilo és Stits, a család hízelgős macskái is igényt tartanak a játékra, simogatása!

Kaland-rally a portán
De nemcsak az istálló csábít mindenféle kalandra: a ház körül több rét és út kiválóan alkalmas ródlipályának. Építettél már saját sáncot? Itt remek lehetőséged lesz rá! Ezen kívül izgalmas téli gyalogtúrákat is lehet tenni, utána vár a jó meleg szoba. Sok szerencsét az esti játékokhoz!

További információk és ajánlatkérés