Szórakozás a hóban, © Gerald Demolsky

Élvezetes sípályák a Mariazelli-vasút mentén

Rövid tipp az Erlaufsee melletti Mitterbach üdülőhelyhez

Kiadósan megreggelizni, a sípályákon kószálni, egy menedékházban egy ital mellett felmelegedni, majd egy jó adag friss téli levegőt beszívva búcsúztatni napot?
A „Pistengaudi“ csomaggal mindez lehetséges! Irány tehát a DorfResort Mitterbach – várnak a Mariazelli-vasút menti hegyek síparadicsomai!

Az üdülőhelyről
Megérkezve a DorfResort Mitterbachba, kezdődhet az ellazulás és az élet élvezete. Itt a vendégek üdülési programjukat teljesen saját kívánságaiknak megfelelően tudják összeállítani. Az üdülőhely  kedvenc egységében szállhatnak meg, megreggelizhetnek és megebédelhetnek egy olyan étteremben, amely Mitterbach legszebb helyén áll és sokféle szolgáltatást nyújt: széles választékát kínálja a sport, az aktív pihenés, a gasztronómia és a kultúra iránt érdeklődőknek.

A mitterbachi üdülőhely vendéglátó egységeihez tartoznak:

Szolgáltatások

Árinformáció

Ár személyenként

  • kétágyas szoba € 318,- -tól
  • egyágyas szobában € 348,- -tól
  • ár gyerekeknek igény szerint!

SECURE BOOKING
In case of a new booking for your stay between 04.12.2021 till 03.04.2022, a cancellation free of charge is possible in connection with Covid-19 restrictions up to 72h before arrival. Further information regarding the Secure Booking Campaign as well as the currently valid cancellation conditions can be found under www.mostviertel.at/en/secure-booking.

Az árak a szállodai illetéket nem tartalmazzák. További információ: www.niederoesterreich.at/taxen

Ajánlat időtartama

  • foglalható 2021.12.04. tól 2022.04.03.

Szervező

Mostviertel Tourismus GmbH
Neubruck 2/10, 3270 Scheibbs, Tel: +43/7482/20 444
E-Mail: info@mostviertel.at, Web: www.mostviertel.at
Eintragungsnummer 2010/0013, GISA Zahl 14124099

Es gelten die Allgemeinen Geschäftsbedingungen der Mostviertel Tourismus GmbH - diese finden Sie unter www.mostviertel.at/reise-und-stornobedingungen.

Ajánlat foglalása

Élvezetes sípályák a Mariazelli-vasút mentén ajánlatkérés

Utazás időpontja
Az Ön adatai
Személyes adatait (név, cím, e-mail cím, telefonszám) és az utazásra vonatkozó adatait (érkezés és utazás napja, személyek száma, gyerekek száma és életkora) csak azzal a céllal tároljuk és továbbítjuk a szállásadók/szolgáltatók felé, hogy azok érdeklődésére válaszolni tudjanak. Adatait egyéb harmadik félnek nem továbbítjuk. Érintettként jogairól, ill. rólunk, mint az adatfeldolgozásért felelősről adatvédelmi szabályzatunkban tájékozódhat.