Keyvisual Aktiv im Winter, © Gerald Demolsky

A Gschoadwirt Nordic sportok csomagja

Sífutás és hóbakancsos túrázás St. Aegyd am Neuwalde-ben

Hóbakancsos túrázás a Gippel és Göller között, valamint sífutás Alsó-Ausztria legszebb pályáin: az idilli  Gscheid, St. Aegyd am Neuwalde és Mariazell között, várja azokat az ínyenceket, akik egy tökéletes téli hétvégét a sípályáktól távolabb szeretnének eltölteni. Számukra az „alaptábor“ a kényelmes Gasthof Gschoadwirt.

A szállásról
Tökéletes hely a szórakozásra, felüdülésre, társalgásra – ez a meghitt hangulatú Gschoadwirt, ahol egy jó pohár bor is akad. A szezonális ételek és italok, a kellemes környezet és a barátságos légkör adják a hely varázsát.
Télen a közvetlenül az épület melletti sífutópályán az ember mindent beleadhat a sportolásba. A szállásnak saját kölcsönzője van. A Göller felvonóinak (csákányos liftek és kezdők számára kötéllift) pályái 1,9 km hosszúak.
A fogadó modern vidéki stílusban teljesen felújított szobákkal rendelkezik.

Szolgáltatások

  • Két éjszaka félpanzióval
  • Egy vezetett, kétórás hótalpas túra felszereléssel
  • Egy kétórás sífutó tanfolyam, amelyen kipróbálhatjuk ezt a sportágat, felszereléssel

Árinformáció

Ár személyenként:

  • kétágyas szoba: € 198,-
  • egyágyas szoba: € 218,-
  • ár gyerekeknek igény szerint

SECURE BOOKING
In case of a new booking for your stay between 04.12.2021 till 03.04.2022, a cancellation free of charge is possible in connection with Covid-19 restrictions up to 48h before arrival. Further information regarding the Secure Booking Campaign as well as the currently valid cancellation conditions can be found under www.mostviertel.at/en/secure-booking.

Az árak a szállodai illetéket nem tartalmazzák. További információ: www.niederoesterreich.at/taxen

Ajánlat időtartama

  • foglalható 2021.12.01. tól 2022.03.31. (érkezés péntekenként a 2021/22-es téli szezonban)

Szervező

Mostviertel Tourismus GmbH
Neubruck 2/10, 3270 Scheibbs, Tel: +43/7482/20 444
E-Mail: info@mostviertel.at, Web: www.mostviertel.at
Eintragungsnummer 2010/0013, GISA Zahl 14124099

Es gelten die Allgemeinen Geschäftsbedingungen der Mostviertel Tourismus GmbH - diese finden Sie unter www.mostviertel.at/reise-und-stornobedingungen.

Ajánlat foglalása

A Gschoadwirt Nordic sportok csomagja ajánlatkérés

Utazás időpontja
Az Ön adatai
Személyes adatait (név, cím, e-mail cím, telefonszám) és az utazásra vonatkozó adatait (érkezés és utazás napja, személyek száma, gyerekek száma és életkora) csak azzal a céllal tároljuk és továbbítjuk a szállásadók/szolgáltatók felé, hogy azok érdeklődésére válaszolni tudjanak. Adatait egyéb harmadik félnek nem továbbítjuk. Érintettként jogairól, ill. rólunk, mint az adatfeldolgozásért felelősről adatvédelmi szabályzatunkban tájékozódhat.