Keyvisual Aktiv im Winter, © Gerald Demolsky

Csodálatos téli üdülés Meyernél Annabergben

Síléccel és hóbakanccsal az életteli és romantikus Annabergben

Annabergen a vendég nem csak a sípályákon van jó kezekben. A szikrázó csodavilágot, az Ötscher panorámáját aktívan, romantikus és kellemes módon lehet élvezni: sífutással, túrázással, szánkózással vagy lovasszán-kirándulások keretében. A romantikát kedvelők mindenképp vegyenek részt a mesés tájon egy hóbakancsos túrán.

A szállásról
A kényelmes fogadó, amelyhez külön apartmanház is csatlakozik, közvetlenül Annaberg központjában helyezkedik el, ideális kiindulópont egy téli üdülés során. Az annabergi síközpont pályái mindössze kb. 800 m-re fekszenek.
A szép régi épület egy 350 éves, négyszög alaprajzú udvarház, amilyet sokhelyütt lehet látani: szilárd falai, boltozatos folyosói és idilli belső udvara van.
A régió gasztronómiai különlegességei a finoman fűszerezett, mézzel készített „Anna-leves“ és az „annabergi levesestál“, egy jó adag marhahúsleves zöldségekkel, tésztával és főtt marhahússal. A vonzó vendégszobákat néhány éve újították fel. Egyes szobákhoz erkély is tartozik.

Szolgáltatások

  • Két éjszaka félpanzióval a Gasthof und Appartementhaus Meyerben (svédasztalos reggeli, este háromfogásos menü, gyermekmenü)
  • 2 napos síbérlet az Annaberg családi síterepen - a kihívást jelentő pályáktól a buckapályákon át a snowboard terepekig
  • Vezetett hótalpas túra a Waldbauernhof hüttéig felszereléssel és üdvözlő itallal (min. 4 fő) - a vezetett hótalpas túrára előzetes bejelentkezés szükséges előző nap a 0680/127 75 76-os telefonszámon
  • Relaxáció egy fárasztó nap után a házon belüli szaunában

Árinformáció

Ár személyenként:

  • kétágyas szoba € 198,- - tól
  • ár gyerekek számára igény szerint

SECURE BOOKING
In case of a new booking for your stay between 04.12.2021 till 03.04.2022, a cancellation free of charge is possible in connection with Covid-19 restrictions up to 48h before arrival. Further information regarding the Secure Booking Campaign as well as the currently valid cancellation conditions can be found under www.mostviertel.at/en/secure-booking.

Az árak a szállodai illetéket nem tartalmazzák. További információ: www.niederoesterreich.at/taxen

Ajánlat időtartama

  • foglalható 2021.12.04. tól 2021.12.24.
  • foglalható 2022.01.07. tól 2022.02.06.
  • foglalható 2022.02.14. tól 2022.03.20.

Szervező

Mostviertel Tourismus GmbH
Neubruck 2/10, 3270 Scheibbs, Tel: +43/7482/20 444
E-Mail: info@mostviertel.at, Web: www.mostviertel.at
Eintragungsnummer 2010/0013, GISA Zahl 14124099

Es gelten die Allgemeinen Geschäftsbedingungen der Mostviertel Tourismus GmbH - diese finden Sie unter www.mostviertel.at/reise-und-stornobedingungen.

Ajánlat foglalása

Csodálatos téli üdülés Meyernél Annabergben ajánlatkérés

Utazás időpontja
Az Ön adatai
Személyes adatait (név, cím, e-mail cím, telefonszám) és az utazásra vonatkozó adatait (érkezés és utazás napja, személyek száma, gyerekek száma és életkora) csak azzal a céllal tároljuk és továbbítjuk a szállásadók/szolgáltatók felé, hogy azok érdeklődésére válaszolni tudjanak. Adatait egyéb harmadik félnek nem továbbítjuk. Érintettként jogairól, ill. rólunk, mint az adatfeldolgozásért felelősről adatvédelmi szabályzatunkban tájékozódhat.