Keyvisual Aktiv im Winter, © Gerald Demolsky

Téli kikapcsolódás a karthauzi kolostorban

Rövid üdülés Gamingban, a hegyi sörfaluban

Kapcsolódjon ki a mindennapokból sportos módon a hóborította Mostviertelben, Bécs közelében. A  Lackenhof-Ötscheren vagy a Göstling-Hochkaron síeléssel töltött felejthetetlen nap végén jelentkezzen be a gamingi négycsillagos Kartause Gaming hotelbe.
Az éjszakai pihenés után – meleg gyapjútakaróba burkolózva – kiadós svédasztalos reggeli várja, hogy erőt adjon, mielőtt újra a sípályára vezet az út. Az üdülést a hat palack helyben főzött  Kartausenbräu sör is emlékezetessé teszi.

A szállodáról
Közép-Európa legnagyobb karthauzi rendháza virágkorában Ausztria legpazarabbul berendezett kolostora volt. Jelenleg négycsillagos szálló működik benne, ahol rendezvényközpont, étterem és különböző egyetemi intézetek is helyet kaptak. A gamingi karthauzi kolostornak saját sörfőzdéje is van, ahol a "Kartausenbräu" sört főzik, a tisztasági előírásoknak megfelelően, vegyi anyagok hozzáadása nélkül.  Valóban természetes sör. A Kartause Gaming szállodát az egykori kolostor sajátságos hangulata teszi különlegessé. A történelmi környezetben izgalmas történetek nyomára akadhat, miközben élvezi a kellemes légkört.

Szolgáltatások

  • Két éjszaka büféreggelivel
  • Kétnapos napos síbérlet, mely a Göstling-Hochkar és Lackenhof-Ötscher síterepen is érvényes.
  • Ingyenes pihe-puha takaró meghitt órákhoz
  • 6x0,33l üveg házi főzésű Gaminger Kartausenbräu sör

Árinformáció

Ár személyenként:

  • kétágyas szoba € 217,-
  • egyágyas szoba € 263,-
  • ár gyerekeknek igény szerint

Az ajánlat négy éjszakára is foglalható (366,- €-tól személyenként kétágyas szobában).

SECURE BOOKING
In case of a new booking for your stay between 04.12.2021 till 03.04.2022, a cancellation free of charge is possible in connection with Covid-19 restrictions up to 48h before arrival. Further information regarding the Secure Booking Campaign as well as the currently valid cancellation conditions can be found under www.mostviertel.at/en/secure-booking.

Az árak a szállodai illetéket nem tartalmazzák. További információ: www.niederoesterreich.at/taxen

Ajánlat időtartama

  • foglalható 2022.01.15. tól 2022.02.04.
  • foglalható 2022.02.27. tól 2022.04.03.

Szervező

Mostviertel Tourismus GmbH
Neubruck 2/10, 3270 Scheibbs, Tel: +43/7482/20 444
E-Mail: info@mostviertel.at, Web: www.mostviertel.at
Eintragungsnummer 2010/0013, GISA Zahl 14124099

Es gelten die Allgemeinen Geschäftsbedingungen der Mostviertel Tourismus GmbH - diese finden Sie unter www.mostviertel.at/reise-und-stornobedingungen.

Ajánlat foglalása

Téli kikapcsolódás a karthauzi kolostorban ajánlatkérés

Utazás időpontja
Az Ön adatai
Személyes adatait (név, cím, e-mail cím, telefonszám) és az utazásra vonatkozó adatait (érkezés és utazás napja, személyek száma, gyerekek száma és életkora) csak azzal a céllal tároljuk és továbbítjuk a szállásadók/szolgáltatók felé, hogy azok érdeklődésére válaszolni tudjanak. Adatait egyéb harmadik félnek nem továbbítjuk. Érintettként jogairól, ill. rólunk, mint az adatfeldolgozásért felelősről adatvédelmi szabályzatunkban tájékozódhat.