Téli kalandok 450 méteres magasságban: a Lueg alpesi bioportán

Síelés, ródlipálya-építés, csúszkálás a befagyott Lunzi-tavon: a Mostviertelben feledhetetlen téli élményekben lesz részed.

A Lueg alpesi bioporta a behavazott Mostviertelben található, Scheibbs közelében, nem messze a Lackenhof és Hochkar síterepektől. 450 m tengerszint feletti magasságban szánkózhatsz, hóvárat építhetsz és forró csokoládét ihatsz. A tanya ideális állomáshely a kalandos téli szünidőre!

Melegedőnek vár az istálló:
A Lueg alpesi bioporta körül számos szuper szánkópálya vár, ahol bebizonyíthatod tudásodat a sáncépítés terén. A felmelegedésre kiváló alkalmat kínál majd az istálló, ahol kacsák, macskák, tehenek, disznók és Néró, a kutya várja, hogy megsimogasd őket. De a kalandok sora már kora reggel elkezdődik, amikor belopózol a tyúkólba, hogy elcsend a fészekből a reggelire való tojásokat!

Örömteli élmények a sípályán és a ház körül!
A Lueg alpesi bioporta mindössze 25 percre van a lackenhofi sípályáktól, ahol páratlan havas kalandokban lehet részed. Az egyik legérdekesebb téli program azonban a pályától kissé távolabb vár rád: ha elég hideg az idő, korcsolyázni is lehet a csodaszép Lunzi-tónál. Ha nem, akkor pedig felkeresheted a település közepén működő műjégpályát, ahol mindig találsz néhány korodbeli kis kalandort, akik fogócskázni szeretnének! Mindezek után jól esik felmelegedni a Haubiversum-ban, ahol saját kenyeret süthetsz, vagy térjetek be a Mostbirnhaus Ardagger gyümölcsfeldolgozó portára, ahol pompás mostvierteli körte-finomságok és hatalmas játszótér várnak.  

További információk és ajánlatkérés