A természet nyomában

Az alsó-ausztriai alpesi nyárban a természet is külön látványosság. Szinte érezni, ahogy él, lélegzik és növekszik.

Hogy az építkezés nem csak akadályt jelenthet, hanem lebilincselő pillanatokat is, azt megmutatja a nyár az alsó-ausztriai hegyekben. Találunk itt hegységeket körbeásó folyókat, hegyeket feltörő gyökereket, és olyan kilátást is, amelytől eláll az ember szava.

Hagyjon maga mögött minden akadályt
A természet mindig mozgásban van. Ellentétben a várossal, ahol a közlekedési dugók, a stressz, és az idegesség dominál. Nyári építkezéseink épp ezért jelentenek izgalmas változást a mindennapok mókuskerekével szemben. Elvégre a városi dugók kényszerű várakozása helyett önfeledt időtöltésre invitálnak.

A természet alkotta
Lenyűgöző éptkezéseknek lehet tanúja nyáron az alsó-ausztriai hegyekben. Folyókat láthat, amelyek évezredek kőkemény munkájával vájtak utat maguknak a sziklában. Vagy fantasztikus cseppkőbarlangokat, amelyek sosem készülnek el, ám mindig csodaszépek. Kikapcsolódást nyújtó helyeket, ahol élvezheti a testi-lelki nyugalmat.

Tippjeink: A legjobb 5 építkezés a nyári hegyekben
A Myra-vízesések a Bécsi Alpokon vágják keresztül magukat, míg a Wildnisgebiet Dürrenstein a Lechrmoos magaslápban marasztalja a túrázókat. Az Ötschernél különösen érdekes építkezés várja a látogatókat a cseppkőbarlangban, de a romantikus Falkenschlucht Türnitz szurdok is ámulatba ejt. A természet ereje igazán a Johannesbachklamm szurdoknál érhető tetten Würflachnál, lélegzetelállító részletgazdagsággal.

Kirándulási célpontok