A turistaházakhoz tett túrák csúcsa: a turistaház-nyereményjáték

Hegyvidéki nyaralása során gyűjtsön össze három bélyegzőt, és nyerje meg a számos értékes ajándék egyikét!

Ínyenc élmények, nemcsak asztali örömökkel fűszerezve! Turistaházas nyereményjátékunk a legjobb vendéglátókhoz kalauzolja el Önt Alsó-Ausztria hegyvidékén. Némi szerencsével pedig megnyerhet egyet a számos kisorsolandó ajándék közül.

21 turistaház + 3 pecsét = sok nyeremény

A turistaházakban pedig mostantól nemcsak a legfinomabb helyi specialitásokat kóstolhatjuk meg, hanem pecsétet is gyűjthetünk. Aki felkeres három különböző turistaházat, lebélyegezteti a pecsétgyűjtő lapot és azt, ha betelt, a turistaházakban elhelyezett dobozok valamelyikébe dobja, az egy kis szerencsével megnyerheti a számos szép ajándék – többek között hegyvidéki utazás, Alsó-Ausztria CARD, kiváló vendéglátóhelyeken beváltható kuponok – valamelyikét. Már most csomagolja be hátizsákjába a pecsétgyűjtő lapot! Sok szerencsét, csodaszép kirándulást, a turistaházban pedig kellemes pihenést kívánunk!

Keresse a pecsétgyűjtő lapot június elejétől az alábbi turistaházakban:

A nyereménysorsolásra 2017. november végén kerül sor. Részvételre jogosult minden 18. életévét betöltött személy. A sorsolást a nyilvánosság kizárásával tartjuk. A nyereményeket nem lehet becserélni, ill. készpénzre váltani. A nyerteseket a sorsolást követően írásban értesítjük. Jogi úton nyereményigény nem támasztható. Az adatokat harmadik személyek felé nem adjuk tovább.