A turistaházakhoz tett túrák csúcsa: a turistaház-nyereményjáték

Hegyvidéki nyaralása során gyűjtsön össze három bélyegzőt, és nyerje meg a számos értékes ajándék egyikét!

Ínyenc élmények, nemcsak asztali örömökkel fűszerezve! Turistaházas nyereményjátékunk a legjobb vendéglátókhoz kalauzolja el Önt Alsó-Ausztria hegyvidékén. Némi szerencsével pedig megnyerhet egyet a számos kisorsolandó ajándék közül.

22 turistaház + 3 pecsét = sok nyeremény

A turistaházakban pedig mostantól nemcsak a legfinomabb helyi specialitásokat kóstolhatjuk meg, hanem pecsétet is gyűjthetünk. Aki felkeres három különböző turistaházat, lebélyegezteti a pecsétgyűjtő lapot és azt, ha betelt, a turistaházakban elhelyezett dobozok valamelyikébe dobja, az egy kis szerencsével megnyerheti a számos szép ajándék – többek között hegyvidéki utazás, Alsó-Ausztria CARD, kiváló vendéglátóhelyeken beváltható kuponok – valamelyikét. Már most csomagolja be hátizsákjába a pecsétgyűjtő lapot! Sok szerencsét, csodaszép kirándulást, a turistaházban pedig kellemes pihenést kívánunk!

A gyűjtőfüzet október 26-ig megtalálható a következő hüttékben:

 1. ÖTK Schutzhaus Hochkar
 2. Ybbstalerhütte
 3. Terzerhaus
 4. s'Balzplatzerl
 5. Schutzhaus Vorderötscher
 6. Seegasthaus Ötscher-Basis
 7. Anna-Alm
 8. Annaberger Haus
 9. Julius-Seitner-Hütte
 10. Schutzhaus Eibl Teichhütte
 11. Otto-Kandler-Haus am Hohenstein
 12. Enzianhütte am Kieneck
 13. Hubertushaus
 14. Edelweisshütte
 15. Weichtalhaus
 16. Naturfreundehaus Knofeleben
 17. Habsburghaus
 18. Neue Seehütte
 19. Ottohaus
 20. Rax-Alm Berggasthof
 21. Speckbacher Hütte
 22. Wetterkoglerhaus

A nyereményjáték 2019. október 26-án ér véget. A nyereményjátékon bármely 18. életévét betöltött személy részt vehet. Legalább három hüttét szükséges felkeresni. A sorsolás nem nyilvános. A nyeremény cseréje nem lehetséges, készpénzre nem váltható. A résztvevők adatait csakis arra használjuk fel, hogy a szerencsés nyertest értesítsük. Az adatok a sorsolást követően törlésre kerülnek, harmadik félnek nem továbbítjuk azokat. A nyertest legkésőbb 2019. december 31-ig értesítjük. Jogi út kizárva.