Üdvözlet a SNOW FUN Academyben!

Izgalmas sítanfolyamok: Alsó- Ausztria legjobb és leginnovatívabb síiskolái meghívják a SNOW FUN Academybe!

A SNOW FUN Academy tanfolyamok ideálisak a haladó síelők számára, akik már jók a párhuzamos lesiklásban. A résztvevő síiskolákban a tanfolyamok idején a különféle elemeket naponta legalább egy órán át gyakorolják, így a gyerekek és a fiatalok hamarosan otthonosan mozognak majd a pályán.

Aki egyszer megtanult már síelni, az gyorsan lesiklik a pályán. Ám azt, hogy a versenyen hogyan rajtoljunk a leggyorsabban, hogy vegyük be szűken a kanyarokat, hogyan suhanjunk elegánsan a mélyhóban és közben még a biztonságérzetünk is megmaradjon, vagy hogy a Fun Parkban az ugrás után miként landoljunk lazán és helyesen – azt azért tanulni kell.

Így válhatunk síszakértővé
A SNOW FUN Academy Niederösterreich védjegyét viselő síiskolák két napostól egy hetesig tartó kurzusaikon a rég, jól bevált sítechnikák mellett az új és innovatív elemeket is legalább egy órán át gyakoroltatják. Az oktatáson részt vehet minden hat éven felüli gyermek és ifjú, aki a párhuzamos lesiklás techikáját már ismeri. Szükség esetén a helyi síiskolák szívesen tartanak egynapos, vagy akár személyes tanfolyamokat is a SNOW FUN Academy Niederösterreich által elismert elemek gyakorlására.

Melyik síiskolák vesznek részt a SNOW FUN Academy oktatási programjában?

Mennyibe kerül a kurzus a SNOW FUN Academy védjegyével?
A programban résztvevő síiskolák egyéni tarifái érvényesek.

Információ és foglalás
Közvetlenül helyben az adott síiskolánál, illetve a szezon kezdetétől online.

Játszva tanuljuk meg a síelés rejtelmeit!