Bortavasz a bécsi erdőben, © Niederösterreich Werbung/Andreas Hofer

Egy éjszaka kóstolóval Gumpoldskirchen/Thallern

Határtalan ízek, még elalvás előtt!

  • Egy éjszaka 2 fő részére
  • 5 borkóstoló a helyi vinotékában
  • Sajttál és péksütemények

Leírás

A Freigut Thallern Ausztria egyik legrégebbi és hagyományokban leggazdagabb borászata. Fedezze fel az osztrák bortermelés történetét a termálrégió különleges vidékének kellős közepén található Anninger hegy lejtőin.

„Hordóhotel” - éjszaka egy fahordóban: Egy fából készült hordóban egyszer aludni kell! Próbálja ki!

Két fő részére egy king-size ágy biztosít helyet. Igény esetén további két 12 éven aluli gyermek számára van hely. A zuhanyzók és WC-k a kempinghez hasonlóan egy kis szaniterben vannak, külön a hölgyek és az urak számára.

Az ár tartalmazza a matracot és az ágyneműt, az idegenforgalmi adót nem, az ár hordónként értendő. Amit biztosítunk: WLAN, konnektor, világítás, fűtés és szellőzés, valamint egy fürdőhely zuhanyzóval, mosási lehetőséggel és WC-vel külön a hölgyek és az urak számára. Automatikus zárjaink PIN-kóddal nyílnak, így Ön bármikor be- és kijelentkezhet, nyitvatartási időn kívül is, éjjel-nappal.

Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót. További információ: www.niederoesterreich.at/taxen

Az árak a szállodai illetéket nem tartalmazzák. További információ: www.niederoesterreich.at/taxen

Ajánlat időtartama

  • foglalható 2021.04.01. tól 2023.12.31.

Ajánlatkérés

Egy éjszaka kóstolóval Gumpoldskirchen/Thallern ajánlatkérés

Utazás időpontja
Az Ön adatai
Személyes adatait (név, cím, e-mail cím, telefonszám) és az utazásra vonatkozó adatait (érkezés és utazás napja, személyek száma, gyerekek száma és életkora) csak azzal a céllal tároljuk és továbbítjuk a szállásadók/szolgáltatók felé, hogy azok érdeklődésére válaszolni tudjanak. Adatait egyéb harmadik félnek nem továbbítjuk. Érintettként jogairól, ill. rólunk, mint az adatfeldolgozásért felelősről adatvédelmi szabályzatunkban tájékozódhat.
Ezt az oldalt a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és szolgáltatási feltételei érvényesek.